BSO Sparrenbos

Van harte welkom op de pagina van BSO het Sparrenbos in Bennebroek!

IMAG1665Wij zijn gevestigd in de Sparrenbosschool in Bennebroek. Wij bieden hier, in een prachtige locatie, opvang aan 20 tot 30 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar van de Sparrenbosschool, de Willinkschool en de St. Fransiscusschool.

BSO Sparrenbos staat voor ontspanning na school, voor sport & spel, voor huiswerkbegeleiding, voor creativiteit en heel veel plezier!
We werken aan de hand van thema’s waar leuke activiteiten voor worden bedacht en in de vakanties gaan we regelmatig op stap. Dit alles in overleg met de kinderen, want kinderparticipatie staat bij Les Petits voorop.

Bij ons op de BSO

De kinderen komen na school zelfstandig naar de BSO of worden lopend opgehaald door een pedagogisch IMAG1680medewerker. We drinken en eten eerst wat zodat de kinderen kunnen hun even verhaal kwijt kunnen. Hoe was het op school, wat heb je vandaag gedaan? Daarna kunnen zij kiezen uit een aangeboden activiteit, lekker vrij spelen of even met een boek onderuit op de bank. Om 17:00 uur hebben we nog een gezamenlijk moment om iets te drinken met daarbij een gezonde snack.
In de vakanties en op woensdag- en vrijdagen eten we op de BSO gezamenlijk aan tafel.  U hoeft uw kind niets mee te geven, bij Les Petits is dit allemaal  inclusief. Wij stimuleren de zelfstandigheid van kinderen zoveel  mogelijk, we dekken bijvoorbeeld samen de tafel en de kinderen smeren zoveel mogelijk zelf hun boterhammen.

De kosten voor de BSO zijn afhankelijk van de afgenomen dag en zijn inclusief alle schoolvakanties.
Kijk voor een volledig overzicht van onze kosten bij Inschrijven en Tarieven.

Leuk om te lezen: een persbericht over de samenwerking tussen Les Petits en het Sparrenbos!

Vriendelijke groeten,

Kelly van Gool, Leidinggevende

Adresgegevens:
Kleine Sparrenlaan 7
2121 CJ Bennebroek
Tel:
06-11035215
LRKPnummer: 193381199

Les Petits in Bennebroek:

BSO in Bennebroek

PSZ in Bennebroek

BSO Sparrenbos op Google Maps