Naschoolse opvang in Heemstede

De beste NSO in Heemstede vindt u bij Les Petits

De leukste naschoolse opvang van Heemstede

Bij Les Petits vindt u de leukste naschoolse opvang in Heemstede! Wij hebben diverse NSO locaties in Heemstede, zowel in scholen als op het sportterrein van voetbalclub HBC. Op onze locaties in Heemstede werken bevlogen medewerkers die er alles aan doen om uw kind een leuke NSO middag te bezorgen. In vakanties is er een gevarieerd vakantieprogramma, boordevol leuke activiteiten.

De medewerkers op onze NSO locaties in Heemstede zijn creatief en sportief. Of uw kind nu van knutselen houdt, van koken, van techniek of liever sport, alles komt aan bod op onze naschoolse opvang. Kinderen mogen zelf kiezen waaraan zij mee doen, NSO is immers hun vrije tijd. We laten de kinderen dan ook meedenken over ons activiteitenaanbod op de NSO in Heemstede.

Een dag op onze NSO in Heemstede

Als de kinderen uit school op één van onze NSO locaties in Heemstede komen, eten en drinken we eerst gezamenlijk wat. Dan nemen de pedagogisch medewerkers de tijd om naar de verhalen van de kinderen te luisteren en te vragen wat zij die dag graag zouden willen doen op de NSO.

Regelmatig worden er Ontdek!workshops aangeboden op onze NSO locaties in Heemstede. Kinderen kunnen dan een paar weken ‘proeven’ aan een sport of hobby. Voor de kinderen die hier niet aan meedoen, worden andere activiteiten georganiseerd. Lekker buiten spelen of in de NSO ruimte je fantasie de vrije loop laten met je vriendjes en vriendinnetjes is natuurlijk ook fijn! In vakanties hebben we de hele dag de tijd en gaan we er ook graag op uit in de directe omgeving van Heemstede.

Onze NSO locaties in Heemstede zijn goed bereikbaar

In Heemstede zijn onze NSO’s in een aantal scholen gevestigd en op het terrein van voetbalclub HBC. Sommige kinderen vinden het fijn wanneer de NSO op hun eigen school zit, anderen vinden het juist heerlijk om even naar een andere plek te gaan. Of zij combineren de NSO met hun voetbaltraining!

Alle NSO locaties in Heemstede zijn goed bereikbaar. De school is veelal vlakbij huis en onze locatie op het HBC terrein ligt aan een doorgaande weg en heeft een ruime parkeerplaats. U heeft in Heemstede dus volop keus en mogelijkheden in naschoolse opvang.

NSO activiteiten in de omgeving van Heemstede

De omgeving van Heemstede leent zich perfect voor allerlei leuke activiteiten en uitjes die we met de kinderen van de NSO kunnen ondernemen. Het leuke natuurspeelpark Meermond in Heemstede ligt vlakbij bij onze NSO’s. Evenals het Groenendaalse bos met speeltuin en kinderboerderij. Met de Les Petits bus zijn we vanuit Heemstede ook zo op het strand en in het Haarlemmermeerse bos.

Van de sportvelden van HBC maken we ook dankbaar gebruik. Voor alle NSO locaties in Heemstede worden daar regelmatig sportieve activiteiten en sportdagen georganiseerd.

Onze vestigingen in Heemstede

Les Petits heeft vijf locaties voor naschoolse opvang in Heemstede. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: