Les Petits: uitgebreide kinderopvang in Heemstede

Ook wanneer u aan het werk bent vindt u het natuurlijk belangrijk dat uw kind in een stabiele en prettige omgeving kan opgroeien. Les Petits begrijpt dit als geen ander. Om ervoor te zorgen dat uw kind de aandacht en begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft bieden wij daarom een aantal verschillende mogelijkheden voor kinderopvang in Heemstede. Ongeacht de leeftijd van uw kind vindt u bij ons dus altijd een passende oplossing voor kinderopvang in Heemstede. Onze professionele begeleiders staan iedere dag weer klaar voor uw kind, en zij zorgen ervoor dat het met de sfeer op onze kinderopvang in Heemstede altijd goed zit. Bovendien maken wij gebruik van gemengde leeftijdsgroepen. Uw kind komt bij onze kinderopvang in Heemstede dus gegarandeerd een paar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tegen om mee te spelen, en zal zijn of haar sociale vaardigheden sneller en beter kunnen ontwikkelen.

Gezellig en gevarieerde kinderopvang in Heemstede

Onze kinderopvang in Heemstede is gevarieerd, en gezelligheid en een leuke tijd staan bij Les Petits altijd voorop. Kinderen van alle leeftijden kunnen daarom terecht op een van onze locaties voor kinderopvang in Heemstede. Voor jonge kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar is er het kinderdagverblijf, en peuters kunnen terecht op onze peuterspeelzaal. Hier kunnen zij in de ochtend spelen met leeftijdgenootjes en gezellig samen bezig zijn. En ook op de naschoolse kinderopvang in Heemstede is het altijd een feest van gezelligheid. De medewerkers van onze kinderopvang in Heemstede zijn getrainde pedagogische professionals met veel ervaring, en kunnen daardoor op een goede manier met iedere situatie omgaan. Hierdoor krijgt uw kind bij de kinderopvang in Heemstede van Les Petits altijd de best denkbare zorg, en zal hij of zij het altijd uitstekend naar de zin hebben.

Ook buitenschoolse kinderopvang in Heemstede vindt u bij Les Petits

Voor kinderen op de basisschool heeft Les Petits ook buitenschoolse kinderopvang in Heemstede. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier na schooltijd terecht om in een prettige, rustige omgeving de zorgen van de dag van zich af te zetten. De begeleiders van onze kinderopvang in Heemstede staan hier iedere dag klaar met leuke activiteiten om ervoor te zorgen dat uw kind de schooldag op een leuke manier kunnen afsluiten. Onze buitenschoolse kinderopvang in Heemstede is op een aantal locaties gevestigd, waardoor deze voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Mocht u vragen hebben over onze buitenschoolse kinderopvang in Heemstede, of meer willen weten over ons uitgebreid aanbod van kinderopvang, dan kunt u altijd contact opnemen met Les Petits. Wij helpen u graag de beste oplossing voor uw situatie te vinden.