Pedagogisch medewerker BSO

Kom jij ons team versterken?

We zijn per direct op zoek naar:

Coördinator HuiswerkBSO en Onderwijsassistent m/v voor onze locatie Les Ecoles in Aerdenhout (30-32 uur). Les Ecoles is een BSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar. Naast de 3 middagen op deze groep, werk je in de ochtenduren op de naastgelegen basisschool als onderwijsassistent en aansluitend op de TSO. Wordt jij enthousiast van deze veelzijdige functie? Vul dan onderstaand formulier in!

Pedagogisch medewerker BSO/TSO m/v
voor onze locatie Icarus in Heemstede.
Het gaat om een vacature voor 3 dagen (ma/di/do) buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang op basisschool de Icarus.
Kom jij dit gezellige compacte team versterken?

Pedagogisch medewerker BSO m/v voor onze locaties Julianaschool & Vrijburglaan in Overveen waar kinderen van de Julianaschool worden opgevangen; op de Vrijburglaan de onderbouw en op de Julianaschool de bovenbouw. Dit maakt deze vacature voor de ma/di/woe/do lekker veelzijdig! Op woensdag is de opvang op de  Josephschool waar je voor de Julianaschool-kinderen het vaste gezicht bent. Ons leuke team is op zoek naar een leuke nieuwe collega.  Is dit wat voor jou? Reageer dan snel!

Pedagogisch medewerker BSO/TSO en Peuteropvang m/v voor onze locatie Voorweg in Heemstede. Voor een tijdelijke vervanging van een zwangerschap zijn wij op zoek naar een collega voor 3 dagen BSO/TSO en peuteropvang (2 ochtenden) Ben jij het type duizendpoot en heb je zin in een uitdaging? Deze vacature betreft de doelgroep 2-12 jaar.

Interesse in één van deze vacatures? Vul dan snel het sollicitatieformulier onder aan deze pagina in!

Functie-eisen

Het is van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep BSO, je het leuk vindt om creatief en actief met de kinderen bezig te zijn en dat je beschikt over een gekwalificeerd diploma en een flexibele werkhouding. Daarnaast is in het bezit zijn van een rijbewijs een pré.

Heb je interesse in één van onze vacatures, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Voor aanvullende informatie kun je ook altijd contact opnemen met Jose Maas, te bereiken op telefoonnummer 023-5318240.

Wat houdt de functie in?

De pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
Hierbij zijn de belangrijkste uitgangspunten; vormgeven aan een vrijetijdsbesteding, oudercontacten en samenwerking.

Naast de BSO, zal je ook ingezet worden op de Tussenschoolse Opvang (TSO) op een basisschool in de regio.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ