Leidinggevende BSO/POV

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een:

Leidinggevende POV/BSO m/v

Voor de vestiging Voorwegschool in Heemstede voor gemiddeld 28-32 uur per week; verdeeld over 4 dagen waaronder de maandag, dinsdag en donderdag.

Deze vestiging is gevestigd in de Voorwegschool in Heemstede. De BSO bestaat uit twee stamgroepen met in totaal 40 kinderen van 4-12 jaar; de IJsberen en Zeehonden en is open op maandag, dinsdag en donderdag op schooldagen en in de schoolvakanties. Daarnaast biedt deze locatie in de schoolweken ook peuteropvang aan op groep Pinguïns voor 16 kinderen van 2-4 jaar (VE-locatie) en verzorgen we tussen de middag de TSO op school. Met de Voorwegschool hebben we een intensieve samenwerking, maar ook werken we nauw samen met de nabijgelegen bso-locaties aan de Cruquiusweg, waar de opvang op woensdag en vrijdag plaatsvindt.

Ben jij de nieuwe leidinggevende die we zoeken?
Vul dan snel het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die een sociaalpedagogische of psychologische HBO/WO opleiding heeft gevolgd en/of aan het volgen is/of wil volgen. Daarnaast is het van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroepen (2-12 jaar). Werkervaring met de doelgroep is vereist en enige leidinggevende ervaring een pré. Communicatieve, organisatorische vaardigheden en een flexibele instelling zijn sleutelvaardigheden voor het goed uitoefenen van deze functie.

Wij verwachten dat je minimaal 28-32 uur per week kan werken, verdeeld over 4 dagen.

Wat houdt de functie in?

De leidinggevende heeft de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen binnen de vestiging. Hij/zij is het algemene aanspreekpunt voor collega´s, ouders en het BPO èn heeft organisatorische, personele en administratieve taken. De leidinggevende is betrokken bij het werken op de groepen en springt ook regelmatig bij. Een uitgebreide taakomschrijving en het referentieprofiel is op te vragen bij je leidinggevende of bij BPO.

Heb je interesse in deze vacature, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Voor aanvullende informatie kun je ook altijd contact opnemen met Félice Hofhuizen, te bereiken op telefoonnummer 023-5318240.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ