Coördinator Les Ecoles huiswerkBSO/POV

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een:

Coördinator HuiswerkBSO & Onderwijsassistent m/v
voor onze locatie Les Ecoles in Aerdenhout (30-32 uur).

Les Ecoles is een BSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar.
Naast de 3 middagen op deze groep, werk je in de ochtenduren op de naastgelegen basisschool als onderwijsassistent en aansluitend op de TSO.

Wordt jij enthousiast van deze veelzijdige functie? Vul dan onderstaand formulier in!

Functie-eisen

  • Je hebt HBO denk/ werk niveau en een opleiding met didactische elementen zoals bijvoorbeeld CIOS, PABO, Leraren opleiding. Tevens heb je een opleiding genoten die gekwalificeerd is zoals in de Cao-kinderopvang staat beschreven voor het uitvoeren van de functie als pedagogisch medewerker.
  • Organisatievermogen: zowel op administratief gebied als bij de dagelijkse gang van zaken.
  • Coördinerende capaciteiten: in staat zijn om medewerkers te begeleiden en vorm te geven aan de dagelijkse gang van zaken.
  • Proactief in het meedenken bij organisatorische ontwikkelingen en knelpunten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van het plan van aanpak op maat voor elk kind en communiceert over begeleidingsplannen met kinderen en ouders en waar nodig de leerkracht of IB-er (in samenwerking met de leidinggevende Les Ecoles).
  • Tevens is de functie gericht op het begeleiden van de student begeleiders die extra ondersteuning bieden op de huiswerkgroep.
  • Wij verwachten dat je 30-32 uur per week kan werken, verdeeld over 3/4 dagen.

Wat houdt de functie in?

Als coördinator van huiswerk BSO ben je in eerste instantie pedagogisch medewerker op een huiswerk BSO en vervul je daarin een voorbeeldfunctie. Je bent het aanspreekpunt van de groep. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de oudste basisschoolleerlingen (8-12 jaar) met huiswerk, je stimuleert het leren leren en leren plannen en geeft vorm aan vrijetijdsbesteding. Wanneer kinderen weinig huiswerk hebben worden er ook educatieve workshops aangeboden.
De coördinator HBSO staat onder directe verantwoordelijkheid van de leidinggevende Les Ecoles.
Een uitgebreide taakomschrijving en het referentieprofiel is op te vragen.

Als onderwijsassistent werk je in de ochtenduren op de Vondelschool, waar onze huiswerk BSO gevestigd is. Je werkt dus in dezelfde omgeving en met dezelfde kinderen. Ook werk je op de TSO. Je bent de schakel tussen opvang en onderwijs!

Heb je interesse in deze vacature, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Voor aanvullende informatie kun je ook altijd contact opnemen met Félice Hofhuizen, te bereiken op telefoonnummer 023-5318240.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.