Vacatures 4-12 jaar

Wij zijn per direct op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers m/vDSC_0054

op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag

voor de BSO in de regio Zuid-Kennemerland
(gemeente Bloemendaal en Heemstede)

voor gemiddeld 15 uur per week,
waarbij een kleine uitbreiding van uren tot de mogelijkheden behoort.

Interesse in deze vacature?
Stuur ons je reactie via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Flex pedagogisch medewerkers m/v

voor  de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

op een BSO in de regio Zuid-Kennemerland
(gemeente Bloemendaal en Heemstede)

Interesse? Stuur ons je reactie  via onderstaand sollicitatieformulier.

Een combinatie tussen BSO, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf is ook mogelijk. Mocht je hier interesse in hebben laat het ons weten!

Pedagogisch medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO)
De pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.  Hierbij zijn de belangrijkste uitgangspunten; vormgeven aan een vrijetijdsbesteding, oudercontacten en samenwerking. Naast de BSO, zal je ook ingezet worden op de Tussenschoolse Opvang (TSO) op een basisschool in de regio.

Functie-eisen
Het is van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep BSO, je het leuk vindt om creatief en actief met de kinderen bezig te zijn en dat je beschikt over een gekwalificeerd diploma en een flexibele werkhouding. Daarnaast is in het bezit zijn van een rijbewijs een pré.

Huiswerkcoördinator Les Ecoles
De huiswerkcoördinator is verantwoordelijk voor het begeleiden van oudste bovenbouwkinderen met huiswerk , stimuleert het ‘leren leren’ en geeft vorm aan een stukje vrije tijdsbesteding. Tevens is de functie gericht op het begeleiden van de overige pedagogisch medewerker(s) en de studentbegeleiders en vervult voor hen een voorbeeldfunctie.
Hij/ zij is verantwoordelijk voor het bijhouden van de begeleidingsplannen van de kinderen en communiceert hierover met kinderen en ouders (in samenwerking met de Leidinggevende Les Ecoles). De huiswerkcoördinator zorgt er mede voor dat de dagelijkse gang van zaken op Les Ecoles op optimale wijze doorgang kan vinden. De huiswerkcoördinator geeft dagelijks vorm aan organisatorische en/of operationele taken. Hij/zij is in staat om als aanspreekpunt van de vestiging te fungeren. In de CAO kinderopvang staat deze functie niet feitelijk beschreven maar deze kan qua inhoud en zwaarte vergeleken worden met schaal 8.

Functie eisen
Je hebt HBO denk / werk niveau en een opleiding (afgerond) met didactische elementen, zoals bijvoorbeeld CIOS, PABO, Leraren opleiding. Je hebt affiniteit met (pre)pubers en bezit sturende/ coördinerende capaciteiten.
Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om zijn/haar eigen kennis te vergroten op het gebied van leertechnieken, lesinhouden, puberkenmerken etc. Het is belangrijk dat je open staat voor flexibele werktijden en snel kunt schakelen. We verwachten dat jij minimaal 24 uur kunt werken, waarbij uitbreiding van uren tot de mogelijkheden behoort bij grotere vraag. Deze uren kunnen ook naast andere mogelijke werkzaamheden, binnen Les Petits, worden uitgevoerd.

Voor aanvullende informatie betreft deze vacature kun je ook altijd  contact opnemen met Félice Hofhuizen of Carolien Libert te bereiken op telefoonnummer 023-5318240.

Sollicitatieformulier

 • (Meerdere keuzes mogelijk)
 • Opleiding/cursusVan / totDatum getuigschrift/diplomaNaam en plaats onderwijsinstelling 
  Add a new row
  Je kunt een extra regel aanmaken door op het plus-teken te klikken.
 • OrganisatieVan / totVervulde functiereden verandering dienstbetrekking 
  Add a new row
  Je kunt een extra regel aanmaken door op het plus-teken te klikken.
 • OrganisatieContactpersoonTelefoonnummerE-mailadres 
  Add a new row
  Je kunt een extra regel aanmaken door op het plus-teken te klikken.
 • Het minimum is 8 uur, maximaal 36 uur.
  (Meerdere keuzes mogelijk)
  (Meerdere keuzes mogelijk)
  (Meerdere keuzes mogelijk)
  (Meerdere keuzes mogelijk)