Sollicitatieprocedure

Mocht je geïnteresseerd zijn in een vacature bij Les Petits, dan kun je onderstaand sollicitatieformulier invullen. Binnen twee werkweken ontvang je een bevestiging van ons met daarin een uitnodiging voor een gesprek of een reden van afwijzing.

Wij vragen schriftelijk referenties op bij je vorige werkgever(s). Op het sollicitatieformulier kun je hiervoor één of meerdere contactpersonen opgeven.

Kennismakingsgesprek
Tijdens het eerste gesprek krijg je uitleg over onze organisatie, informatie om thuis door te lezen en bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Meedraaidag
Bij een positief gesprek kun je een dag meedraaien op één van onze locaties. Zo’n dag is belangrijk zodat beide partijen kunnen kijken of het in de praktijk ook klikt. Na de meedraaidag laat de leidinggevende ons weten hoe het is gegaan en jij wordt ook gevraagd om je bevindingen door te geven aan ons.

Arbeidsvoorwaardengesprek, contract ondertekening en VOG
Bij enthousiasme aan beide kanten wordt er een tweede gesprek gepland. Hierin worden de arbeidsvoorwaarden besproken zoals het salaris (conform CAO Kinderopvang), wordt het contract getekend, formulieren voor de administratie ingevuld, etc. Voor dit gesprek moet je ook een kopie van je identiteitsbewijs en evt. diploma meenemen.

Bedrijfskleding
Op alle vestigingen binnen onze organisatie wordt er bedrijfskleding gedragen. Het gaat hier alleen om bovenkleding: polo´s, t-shirts en een vest. Je kunt dit naar goeddunken combineren met je eigen kleding zolang het logo maar zichtbaar blijft.  Tijdens het tweede gesprek kun je een voorkeur aangeven voor een polo of t-shirt en de kleding meteen passen.

Eerste werkdag
Zodra je VOG door ons is ontvangen en gekoppeld aan het personenregister wordt er een afspraak gemaakt voor je eerste werkdag bij ons.
We hopen dat je het erg naar je zin krijgt bij Les Petits!

Sollicitatieformulier

 • (Meerdere keuzes mogelijk)
 • Opleiding/cursusVan / totDatum getuigschrift/diplomaNaam en plaats onderwijsinstelling 
  Add a new row
  Je kunt een extra regel aanmaken door op het plus-teken te klikken.
 • OrganisatieVan / totVervulde functiereden verandering dienstbetrekking 
  Add a new row
  Je kunt een extra regel aanmaken door op het plus-teken te klikken.
 • OrganisatieContactpersoonTelefoonnummerE-mailadres 
  Add a new row
  Je kunt een extra regel aanmaken door op het plus-teken te klikken.
 • Het minimum is 8 uur, maximaal 36 uur.
  (Meerdere keuzes mogelijk)
  (Meerdere keuzes mogelijk)
  (Meerdere keuzes mogelijk)
  (Meerdere keuzes mogelijk)