BSO Vrijburglaan

Van harte welkom op de pagina van BSO groep de Kleine Ster!
Onze locatie ligt tussen de Julianaschool en de Koningin Wilhelminaschool in. Er is op de Kleine Ster plaats voor 25 kinderen tussen de 4-12 jaar. De groepsleiding van de Kleine Ster werkt nauw samen met de groepsleiding van BSO Grote Ster (Julianaschool). De pedagogisch medewerkers van  beide locaties kennen hierdoor alle kinderen en andersom. De kinderen kunnen dan ook desgewenst op de andere locatie spelen of aansluiten bij een activiteit.

Wij zijn op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Op vrijdag kunnen de kinderen terecht op onze buurvestiging KWS, in de Koningin Wilhelminaschool gelegen. Op woensdag zijn de kinderen van harte welom op locatie Josephschool in Bloemendaal.

Kinderparticipatie vinden wij bij Les Petits erg belangrijk, dus er wordt veel met de kinderen overlegd over wat zij voor ogen hebben met hun BSO. Ze denken mee over de inrichting, aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van activiteiten. Er worden dagelijks thema gerelateerde activiteiten aangeboden, maar kinderen bepalen zelf of zij hier aan mee willen doen of liever vrij willen spelen.

We mogen gebruik van het schoolplein en het veld, als het weer het toelaat zijn alle kinderen zoveel mogelijk buiten. We hebben ook de gymzaal tot onze beschikking, dus ook bij regenachtig weer krijgen de kinderen genoeg beweging.In de vakantie zijn de kinderen de hele dag bij ons en worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals uitjes, een activiteitensafari, stuif stuif of workshops.

Voor een vrijblijvende rondleiding kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, wij laten u graag de vestiging zien!

Vrijburglaan-BSO-Les-Petits-OverveenMet vriendelijke groet,

Marijn Verheggen, leidinggevende

Adresgegevens:
Vrijburglaan 27A
2051 LB Overveen
Telnr: 023-7516043
LKRnummer: 710816170

Les Petits in Overveen:

BSO Vrijburglaan op Google Maps