BSO KWS

Van harte welkom BSO KWS! Onze locatie is gevestigd  op de bovenverdieping van de Koningin Wilhelminaschool en bestaat uit een groep peuteropvang en 2 groepen buitenschoolse opvang. Onze bso-groepen de Grote Beer en de Melkweg hebben samen plaats voor 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. We vangen de kinderen op van de Julianaschool en de KWS.

We hebben een ruimte waar we spelletjes kunnen spelen, kunnen gamen of gewoon rustig een boekje kunnen lezen en een speelzolder met een bouwhoek, een computerhoek en een zitgedeelte waar kinderen even lekker kunnen ´chillen´.
Daarnaast mogen we ook gebruik maken van de gymzaal van de KWS waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Ook mogen we van school het atelier gebruiken om in te knutselen. In deze twee ruimtes zijn we dan ook geregeld te vinden. Het buitenspeelplein bevat een aantal klim en klauter uitdagingen voor de kinderen maar er is ook genoeg ruimte voor vrij spel.

Kinderparticipatie vinden wij bij Les Petits erg belangrijk, dus er wordt veel met de kinderen overlegd over wat zij voor ogen hebben met hun BSO. Ze denken mee over de inrichting, aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van activiteiten. Er worden dagelijks thema gerelateerde activiteiten aangeboden, maar kinderen bepalen zelf of zij hier aan mee willen doen of liever vrij willen spelen. Af en toe gaan wij naar op visite bij andere BSO’s of komen zijn bij ons.

Ons team is klein maar enthousiast en we hechten er veel waarde aan dat zowel de kinderen als de ouders zich bij ons thuis voelen. Wilt u graag meer weten, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding.

Met vriendelijke groet,

Marijn Verheggen, leidinggevende

Adres:
Dompvloedslaan 114
2051 NG Overveen
T: 06-12762384
LRKnummer: 164793604

Les Petits in Overveen:

BSO KWS op Google Maps