BSO Julianaschool

Hartelijk welkom op de pagina van BSO Grote Ster! Onze groep maakt gebruik van een ruimte naast de gymzaal van de Julianaschool.  Wij hebben hier plaats voor 30 kinderen tussen de 4-12 jaar.
We werken nauw samen met de BSO Kleine Ster (locatie Vrijburglaan), dat (gescheiden door alleen een grasveld) tegenover ons ligt.
De pedagogisch medewerkers van  beide locaties kennen hierdoor alle kinderen en andersom.
De kinderen kunnen dan ook desgewenst op de andere locatie spelen of aansluiten bij een activiteit.
Onze locatie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag spelen we op de locatie Josephschool in Bloemendaal en op vrijdag spelen wij op onze buurtlocatie KWS.

Activiteiten

Kinderparticipatie vinden wij bij Les Petits erg belangrijk, dus er wordt veel met de kinderen overlegd over wat zij voor ogen hebben met hun BSO. Ze denken mee over de inrichting, aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van activiteiten.
Er worden dagelijks thema gerelateerde activiteiten aangeboden, maar kinderen bepalen zelf of zij hier aan mee willen doen of liever vrij willen spelen.

We mogen gebruik maken van het schoolplein en het veld, als het weer het toelaat zijn alle kinderen zoveel mogelijk buiten. We hebben ook de gymzaal tot onze beschikking, dus ook bij regenachtig weer krijgen de kinderen genoeg beweging.

In de vakantie zijn de kinderen de hele dag bij ons en worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals uitjes, een activiteitensafari, stuif stuif of workshops.
Er wordt door de pedagogisch medewerkers elke vakantie een activiteitenprogramma opgesteld. Dit programma kunt u lezen op deze site, maar wordt ook naar al onze ouders gemaild.

Voor een vrijblijvende rondleiding kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, wij laten u graag de vestiging zien!

Met vriendelijke groet,

Marijn Verheggen
Leidinggevende

Adres:
Willem de Zwijgerlaan 120
2051 LK Overveen
Telnr: 06-29581038
LRKnummer: 197463873
 

Les Petits in Overveen:

BSO Julianaschool op Google Maps