BSO BSV

Van harte welkom op Buitenschoolse Opvang BSV!
Wij zijn gelokaliseerd in basisschool de BloemendaalseSchoolVereniging, in een prachtig gedeelte van Bloemendaal. Het bos en openluchttheater Caprera zijn op loopafstand van ons, zodat natuur en cultuur een grote rol spelen bij ons.
Op onze BSO zelf zijn er ook fantastische buitenspeelmogelijkheden en bij minder weer kunnen we gebruik maken van de gymzaal. Binnen hebben we verschillende ruimtes tot onze beschikking en kunnen kinderen naar hartenlust knutselen, gamen of even lekker chillen in onze zithoek.

Activiteiten

Kinderparticipatie vinden wij bij Les Petits erg belangrijk, dus er wordt veel met de kinderen overlegd over wat zij voor ogen hebben met hun BSO. Ze denken mee over de inrichting, aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van activiteiten.
Er worden dagelijks thema gerelateerde activiteiten aangeboden, maar kinderen bepalen zelf of zij hier aan mee willen doen of liever vrij willen spelen.
In de vakantie zijn de kinderen de hele dag bij ons en worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals uitjes, een activiteitensafari, stuif stuif of workshops. Er wordt door de pedagogisch medewerkers elke vakantie een activiteitenprogramma opgesteld. Dit programma wordt ook naar alle ouders gemaild.

Kom eens langs voor een rondleiding, wij laten u graag onze locatie zien!

Tess Hulsbosch
Leidinggevende

bsv

Adres:
Lage Duin en Daalseweg 17
2061 BB Bloemendaal
tel: 023-7410035
LRKPnummer: 200627995
 

Les Petits in Bloemendaal:

BSO in Bloemendaal

KDV in Bloemendaal

Les Ecoles in Bloemendaal

PSZ in Bloemendaal

BSO BSV op Google Maps