Peuteropvang vestigingen

Zoekt u een peuteropvang waar uw peuter het zeker naar zijn of haar zin zal hebben? Bij Les Petits heeft u de ideale locatie in een handomdraai gevonden! Onze elf peuteropvanglocaties bieden alles wat uw kind nodig heeft om zich goed voor te kunnen bereiden op de basisschool – gezellige groepen van uiteenlopende leeftijden, leuke, leerzame activiteiten en natuurlijk een zorgzame, vriendelijke begeleiding. Uw peuter kan vijf ochtenden per week op de peuteropvang terecht – onze vestigingen zijn op doordeweekse dagen van 08:30u tot 12:00u geopend. Daarnaast bieden wij op enkele locaties ook verlengde peuteropvang aan. Uw kind wordt dan tot 13:00u of 14:30/14:45u door ons team opgevangen en luncht gezellig mee op de peuteropvang.

POV Kleine Daaltjes

Lage Duin en Daalseweg 17, 2061 BB Bloemendaal

POV Bosvriendjes

Van Lennepweg 1, 2111 HT Aerdenhout

POV Wimperoen

Juliana van Stolberglaan 27A, Aerdenhout

POV Bosdiertjes

Kleine Sparrenlaan 7, 2121 CJ Bennebroek

POV Kleine Daaltjes

Lage Duin en Daalseweg 17, 2061 BB Bloemendaal

POV Tovenaartjes

Bos en Duinlaan 1A, 2061 VM Bloemendaal

POV Pinguins

Voorweg 24, 2103 ST Heemstede

POV Pinkeltje

Von Brücken Focklaan 2, 2102 XC Heemstede

POV Kleine Beer

Dompvloedslaan 114, 2051 NG Overveen

POV Vrijbuiters

Vrijburglaan 27, 2051 LB Overveen

POV ´t Vogelnest

Henk Lensenlaan 1, 2114 ER Vogelenzang

Altijd een peuteropvang dichtbij

Bij de peuteropvang is het belangrijk dat uw peuter de aandacht en begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Dit houdt in dat de groepsgrootte vaak beperkt is, waardoor het al snel lastig wordt om een goede peuteropvang bij u in de buurt te vinden. Bij Les Petits hoeft u over dit probleem echter niet in te zitten – uw kind kan bij ons zowel in Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Vogelenzang en Overveen bij de peuteropvang terecht.

Alle vestigingen van Les Petits zijn makkelijk bereikbaar, en bieden uw peuter een uitstekende speel- en leeromgeving met de beste voorzieningen. Daarbij kunnen zij altijd rekenen op de professionele begeleiding van onze Pedagogisch Medewerkers.

Kies de beste peuteropvang

Wilt u uw kind het liefst plaatsen bij een peuteropvang in de buurt? Bij Les Petits kunt u eenvoudig meer informatie vinden. Selecteer simpelweg een van onze vestigingen uit het overzicht en u krijgt direct een goed beeld van de sfeer op de peuteropvang.

Heeft u eenmaal een vestiging gekozen, dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Daarvoor hoeft u alleen maar te bellen of te mailen – onze planningsmedewerkers regelen de rest. Zo vindt u snel de perfecte peuteropvang voor uw kind.