Zoekt u een gezellige peuterspeelzaal dichtbij Haarlem?

Als u zoekt naar een leuke peuterspeelzaal in de buurt van Haarlem bent u bij Les Petits aan het goede adres. Wij begrijpen namelijk dat het voor opgroeiende kinderen en peuters heel belangrijk dat zij in een veilige omgeving kennis kunnen maken met leeftijdgenootjes en zorgeloos kunnen spelen. Daarom heeft Les Petits voor kinderen uit Haarlem een leuke peuterspeelzaal ingericht. Kinderen tot vier jaar kunnen hier dagelijks van 8:30 uur tot 12:00 uur terecht in een gezellige groep. De begeleiding zorgt ervoor dat de groep iedere dag weer iets leuks te doen heeft en ziet erop toe dat de sfeer in de groep goed blijft. Onze manier van werken garandeert dat ieder kind bij ons tot zijn of haar recht kan komen, en altijd een leuke tijd beleeft. U vindt onze peuterspeelzaal dichtbij Haarlem, op de Koningin Wilhelminaschool in Overveen.

De ideale peuterspeelzaal voor peuters uit Haarlem

Peuters uit Haarlem zijn op onze peuterspeelzaal dagelijks vanaf 8:30 uur welkom. U kunt uw kind tot 8:50 uur bij ons komen langs brengen, en daarna begint voor hen een gezellige ochtend vol leuke activiteiten. Op de peuterspeelzaal voor Haarlem begint de begeleiding de dag altijd met een leuk spel, een verhaaltje of iets creatiefs waar de hele groep aan mee kan doen. Daarna is er de gelegenheid om vrij te spelen en te doen waar ze zelf zin in hebben. Uiteraard zorgt de begeleiding van onze peuterspeelzaal in de buurt van Haarlem ervoor dat alle kinderen goed met elkaar omgaan en dat niemand buiten de boot valt. Bij mooi weer kunnen de peuters ook samen met de begeleiders lekker de buitenlucht in. Omdat onze peuterspeelzaal buiten Haarlem ligt is de omgeving beter geschikt om buiten te spelen – er is minder drukte en de natuur is dichtbij. Dit maakt onze peuterspeelzaal voor peuters uit Haarlem ideaal.

Meer weten over onze peuterspeelzaal voor Haarlem

Onze peuterspeelzaal is vanuit Haarlem makkelijk bereikbaar met de auto. Dit is handig voor de ouders, maar ook prettig voor de kinderen. De reis duurt niet lang, en zij zijn niet ver verwijderd van de omgeving die zij kennen. Om er zeker van te zijn dat de aanpak op onze peuterspeelzaal voor Haarlem aansluit bij uw wensen en de behoeften van uw kind houden wij altijd vooraf een kennismakingsgesprek. Hierbij krijgt u meer informatie over onze opvang en kan uw kind alvast even rondkijken. Daarna begint de wenperiode en kan uw kind bij ons op proef komen. Als alles bevalt wordt de opvang vervolgens uitgebreid.

Als u meer wilt weten over onze peuterspeelzaal in de buurt van Haarlem of een kennismakingsgesprek wilt inplannen raden wij u aan om contact op te nemen met onze medewerkers. Wij zijn zowel telefonisch als via de website bereikbaar.