Peuterspeelzaal bij Les Petits

Op de peuterspeelzaal van Les Petits is het altijd leuk, vooral omdat kinderen bij ons altijd op de eerste plaats komen. U kunt uw peuter ’s ochtends tussen 8:30 uur en 8:50 uur bij ons brengen. Het is dan al snel een gezellige drukte – de kinderen komen zo namelijk meteen hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tegen wanneer zij worden opgevangen door de begeleiding van de peuterspeelzaal.

Voor ouders is het een mooie gelegenheid om even een kopje koffie of thee bij ons te drinken. Ondertussen kunnen de peuters op de peuterspeelzaal alvast een keuze maken uit ons ruime assortiment van spelmaterialen. Nadat iedereen tot rust gekomen is worden de ouders uitgezwaaid en begint op de peuterspeelzaal een dag vol leuke activiteiten en gezelligheid.

De ochtend wordt op de peuterspeelzaal altijd begonnen met de groepsactiviteit. In de kring worden de peuters getrakteerd op een leuk begin van de dag; er wordt gezongen en gedanst en er worden spelletjes gespeeld en verhalen verteld. Ook wordt er ’s ochtends op de peuterspeelzaal iets gedronken en fruit gegeten. Daarna kunnen de kinderen vrij met elkaar spelen, en de leidsters zorgen ervoor dat de sfeer altijd perfect is. Zo blijven zij leuk bezig totdat zij aan het einde van de ochtend opgehaald worden.

Onze peuterspeelzaal in Aerdenhout

Bij Bosvriendjes en Wimperoen, onze keuze in dé peuterspeelzaal in Aerdenhout, is altijd iets leuks te beleven. Kinderen kunnen hier binnen of buiten heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes van hun eigen leeftijd. En doordat onze peuterspeelzaal in Aerdenhout aan de Van Lennepweg en de Juliana van Stolberglaan ligt is deze voor ouders ook makkelijk bereikbaar.

Onze peuterspeelzaal in Bloemendaal

Les Petits heeft op twee leuke plekken in Bloemendaal een peuterspeelzaal. Uw kind kan dagelijks terecht bij De Kleine Daaltjes in de BSV of de Tovenaartjes in de Bos & Duinschool. Van 8:30 uur tot 12:00 uur kan hij of zij dan heerlijk spelen bij de leukste peuterspeelzaal van Bloemendaal.

Onze peuterspeelzaal in Heemstede

Zoekt u voor uw peuter de leukste peuterspeelzaal in Heemstede? Bij Pinkeltje in de Prinses Beatrixschool en De Pinguins in de Voorwegschool vindt u dan precies wat u zoekt. Er is bij ons altijd iets leuks te doen, en dankzij de leuke begeleiding en uitstekende voorzieningen is het de gezelligste peuterspeelzaal van Heemstede.

Onze peuterspeelzaal in Overveen

Zoekt u naar een plek waar uw peuter in de ochtenduren kan spelen met leeftijdgenootjes en onder begeleiding mee kan doen aan leuke activiteiten? Op de peuterspeelzaal in Overveen zal uw kind zich uitstekend vermaken. Door de prettige sfeer en goede begeleiding op onze peuterspeelzaal in Overveen beleven peuters er iedere dag weer leuke tijd.

Onze peuterspeelzaal in Vogelenzang

Kinderen hebben het altijd naar hun zin op onze peuterspeelzaal in Vogelenzang. Door de vele leuke activiteiten en de zorgzame begeleiding is de sfeer op ‘t Vogelnest ideaal, zeker voor opgroeiende kinderen. Bij onze peuterspeelzaal in Vogelenzang komt iedere peuter tot bloei.

Onze peuterspeelzaal in Bennebroek

Wij bieden de leukste peuteropvang op onze peuterspeelzaal in Bennebroek. Door de samenwerking met de Sparrenbosschool verloopt de overgang van uw peuter naar kleuterschool heel natuurlijk en is uw kind al snel thuis bij peuterspeelzaal Sparrenbos.