Les Ecoles huiswerkBSO

Wanneer kinderen eind groep 7 /8 zich aan het voorbereiden zijn op de middelbare school is toenemende zelfstandigheid steeds belangrijker,  maar hoe zelfstandig  is uw kind?
We merken dat deze kinderen het vaak nog prima naar hun  zin hebben op de BSO maar soms komt de pubertijd sneller dan gedacht en is meer vrijheid en privacy, samen met leeftijdsgenoten, belangrijk! Voor de Les Ecoles huiswerk BSO hebben wij een begeleidingsvorm ontwikkelt die inspeelt  op deze  zoektocht naar zelfstandigheid.

Op onze Les Ecoles huiswerk BSO leren kinderen uit groep 6, 7 en 8 hoe zij om kunnen gaan met het indelen van hun tijd na school. Hoe combineer je huiswerk en vrije tijd? Daarnaast krijgen zij ondersteuning bij het huiswerk die gericht is op het vergroten van de zelfstandigheid. Hoe plan ik het huiswerk in? Hoe leer ik het makkelijkst? Hoe zoek ik dingen op? Maar ook ondersteuning op specifieke vaardigheden of vakken waar een kind moeite mee heeft. Les Ecoles  is een kleinschalige opvang waardoor  een individuele aanpak is gegarandeerd!

Les Ecoles locaties

Les Ecoles Heemstede          tel: 06-11728002

Les Ecoles Bloemendaal      tel: 023-5266255

Les Ecoles Aerdenhout         tel: 06-46157269

P1200544