Kinderopvang aanvragen? Niet via een online platform!

Steeds meer ‘onafhankelijke’ platformen voor kinderopvang schieten als paddenstoelen uit de grond. De platformen hebben vaak een identieke werkwijze. Zij zoeken op internet de adressen op van verschillende opvangorganisaties en zetten deze op hun eigen website. Vervolgens bieden zij de ouders aan om via het platform online in te schrijven bij de opvang van hun keuze. De ouder kan een aanvraagformulier in vullen en deze via een link versturen. De aanvraag komt daarna versleuteld terecht bij de kinderopvangorganisatie. Om contact met de ouder te kunnen opnemen moet de zij op een link klikken, waarna er eerst betaald moet worden voordat de contactinformatie vrijgegeven wordt.

Een handige manier van geld verdienen voor de marketingjongens achter dit platform.
Helaas staat de ouder met lege handen langs de kant. Zonder actuele informatie over de gekozen opvang en zonder in contact te zijn gebracht met de opvangorganisatie.

Rechtstreeks bij Les Petits aanmelden

Les Petits heeft zich niet verbonden met welk ‘onafhankelijk’ platform dan ook, maar wij vertellen u graag zelf wat we u kunnen bieden. Aanmelden kan rechtstreeks via onze website. Hier vindt u ook de contactinformatie van al onze vestigingen. Via onze calculator weet u precies wat u bij ons betaald en het belangrijkste van alles: wij laten u heel graag onze locaties zien! Neem contact om met de vestiging van uw keuze, stel al uw vragen aan onze enthousiaste planningsmedewerkers of meldt u online aan.