Les Petits – de leukste naschoolse opvang van Vogelenzang

Gaat uw kind naar de basisschool, en wil hij of zij graag aan het einde van de schooldag nog even lekker kunnen ontspannen? Dan is de naschoolse opvang van Les Petits in Vogelenzang een goede keuze. Bij onze naschoolse opvang aan de Henk Lensenlaan in Vogelenzang kan uw kind dagelijks van 14:00 uur tot 18:30 uur terecht om te spelen in een leuke, dynamische groep. Wanneer hij of zij klaar is met school kan uw kind zelfstandig naar ons toe komen of opgehaald worden door een van de begeleiders van onze naschoolse opvang in Vogelenzang. Vervolgens komen zij bij ons terecht in een prachtige omgeving waar van alles te doen en te beleven is en die hen de mogelijkheid biedt om na het harde werken op school even iets leuks voor zichzelf te doen. De ervaren begeleiding van de naschoolse opvang in Vogelenzang geeft uw kind de ruimte en aandacht die hij of zij nodig heeft, en zorgt op deze manier voor een prettige afsluiting van de schooldag.

Altijd een leuke middag op onze naschoolse opvang in Vogelenzang

Op onze naschoolse opvang in Vogelenzang staan de begeleiders iedere middag weer klaar om de kinderen te ontvangen met een hapje en een drankje en hen vervolgens te vermaken met een leuke groepsactiviteit. Er wordt volop geknutseld en gespeeld op de naschoolse opvang in Vogelenzang, en bij mooi weer kunnen de kinderen lekker in de buitenlucht genieten van sport en spel. Daarbij zijn zij altijd verzekerd van de aandacht van onze professionele begeleiders, die er steeds op letten dat de sfeer op de naschoolse opvang in Vogelenzang goed blijft en ervoor zorgen dat kinderen hun verhaal kwijt kunnen. Om een zo hecht mogelijke groep te kunnen creëren worden de kinderen op de naschoolse opvang in Vogelenzang in groepen voor de onderbouw en bovenbouw verdeeld. Dit zorgt ervoor dat de leeftijden niet te ver uit elkaar liggen en dat uw kind altijd een leuk vriendje of vriendinnetje vindt om mee te spelen.

Onze naschoolse opvang in Vogelenzang – ook tijdens de vakanties beschikbaar

Uw kind is bij Les Petits 52 weken per jaar welkom, ongeacht of de scholen open of dicht zijn. Tijdens de schoolvakanties is onze naschoolse opvang in Vogelenzang dus gewoon beschikbaar. En dat niet alleen – onze naschoolse opvang in Vogelenzang is tijdens de vakantie de hele dag open, en kinderen kunnen hier dus altijd gezellig de dag doorbrengen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Bovendien worden er regelmatig uitstapjes gepland door de begeleiders van onze naschoolse opvang in Vogelenzang, zodat de kinderen altijd iets leuks hebben om naartoe te leven. Deze uitstapjes worden van tevoren met u overlegd zodat u op tijd kunt bepalen of uw kind wel of niet meegaat.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze naschoolse opvang in Vogelenzang dan kunt u gerust rondkijken op onze website, of even contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag om een antwoord te vinden op uw vragen.