De beste naschoolse opvang in de buurt van Haarlem

Na een drukke schooldag willen kinderen niets liever dan even spelen en de inspanningen van de dag van zich afzetten. Het is voor hun sociale ontwikkeling dan ook belangrijk dat zij hier de gelegenheid voor krijgen, maar het is ook belangrijk dat zij in een prettige omgeving opgevangen worden voordat zij weer naar huis gaan. Daarom heeft Les Petits voor kinderen uit Haarlem een leuke naschoolse opvang opgezet waar zij na schooltijd terecht kunnen. Kinderen uit Haarlem worden op onze naschoolse opvang iedere dag getrakteerd op een aantal leuke activiteiten waaraan zij kunnen meedoen, en onze begeleiders creëren een prettige sfeer waarin ieder kind het naar zijn of haar zin kan hebben. De activiteiten op onze naschoolse opvang in de buurt van Haarlem zijn gevarieerd, en kinderen kunnen zelf kiezen of zij meedoen aan een spel in de groep of iets anders gaan doen zoals knutselen of lezen. Dankzij het goede toezicht van onze begeleiders komen kinderen uit Haarlem op onze naschoolse opvang nooit aandacht kort en is er altijd een goed groepsgevoel.

Een dag op onze naschoolse opvang voor Haarlem

Wanneer kinderen uit Haarlem binnenkomen op de naschoolse opvang worden zij door de begeleiders met open armen ontvangen. De begeleiders luisteren naar wat zij die dag op school hebben meegemaakt en zorgen voor iets te eten en te drinken. Daarna kunnen zij meedoen aan een van de groepsactiviteiten of zichzelf vermaken door te computeren, te knutselen of iets anders leuks voor zichzelf te doen. De kinderen op onze naschoolse opvang in de buurt van Haarlem worden verdeeld in twee groepen: één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Deze aanpak zorgt ervoor dat de leeftijden van de kinderen in de groep niet te ver uit elkaar liggen, waardoor de interesses van de kinderen meer met elkaar op één lijn liggen. Dankzij deze aanpak en het toezicht van de begeleiders komen ruzies op onze naschoolse opvang voor Haarlem zelden voor, en worden zij snel opgelost wanneer er onverhoopt toch iets mocht gebeuren.

Meer uitleg over onze naschoolse opvang voor Haarlem

Les Petits biedt voor kinderen die op de basisschool zitten de leukste naschoolse opvang voor Haarlem en omstreken. Onze naschoolse opvang is makkelijk bereikbaar, en indien gewenst kan uw kind door onze chauffeur opgehaald worden. Uw kind kan uiteraard ook zelfstandig uit Haarlem naar onze naschoolse opvang komen. Omdat onze naschoolse opvang zo dichtbij Haarlem ligt worden er regelmatig uitstapjes naar de stad gemaakt, of naar andere leuke plekken in de omgeving. Verder is onze naschoolse opvang voor Haarlem het hele jaar geopend, zodat kinderen ook in de vakantie bij ons terecht kunnen om iets leuks te doen.

Voor specifieke vragen over onze naschoolse opvang in de buurt van Haarlem, het aanvragen van een kennismakingsgesprek of algemene informatie over de werkwijze van Les Petits kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Les Petits is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar, en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.