Naschoolse opvang in Bloemendaal bij Les Petits

Les Petits biedt naschoolse opvang in Bloemendaal voor kinderen tot 12 jaar. Uw kind kan bij ons iedere dag na schooltijd terecht tot 18:30 uur om in een prettige, rustige omgeving leuk te spelen en de schooldag op een positieve manier af te sluiten. Op onze naschoolse opvang in Bloemendaal zijn de groepen verdeeld in een bovenbouw- en een onderbouwgroep, wat ervoor zorgt dat uw kind altijd aansluiting vindt bij de anderen en snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zal maken. Tijdens de schoolvakanties is de naschoolse opvang in Bloemendaal gewoon geopend, waardoor uw kind altijd een leuke plek heeft om in de vakantieperiode naartoe te gaan. De begeleiders van de naschoolse opvang in Bloemendaal plannen iedere dag weer leuke activiteiten, en de kinderen hebben daarnaast ook natuurlijk de gelegenheid om voor zichzelf te bepalen wat zij leuk vinden om te doen.

De beste naschoolse opvang in Bloemendaal

Om ervoor te zorgen dat de kinderen voldoende te doen hebben op onze naschoolse opvang in Bloemendaal biedt Les Petits een breed overzicht aan verschillende materialen en activiteiten. Iedere dag zorgen de begeleiders van de naschoolse opvang in Bloemendaal ervoor dat er iets leuks te doen is voor de hele groep, en daarbuiten kunnen de kinderen zelf bepalen wat ze willen doen. Zo kunnen zij bij ons gebruik maken van de computer, sportief bezig zijn of even tot rust komen met een boek. En er wordt natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht op onze naschoolse opvang in Bloemendaal; iedere dag krijgen de kinderen bij aankomst iets lekkers te eten en te drinken, zodat zij weer even kunnen opladen na de lange schooldag. Op woensdag en vrijdag kunnen de kinderen die daarvan gebruik willen maken ook kiezen om gezellig mee te lunchen op de naschoolse opvang in Bloemendaal.

Meer informatie over onze naschoolse opvang in Bloemendaal

Naschoolse opvang is in Bloemendaal beschikbaar op vier makkelijk bereikbare locaties: u vindt onze opvang in de Josephschool, de BSV en de Bos & Duinschool. Iedere naschoolse opvang in Bloemendaal is het hele jaar door geopend, ook in de vakantieperiode. Tijdens de vakanties is de naschoolse opvang in Bloemendaal geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur, en kan uw kind bij ons de hele dag doorbrengen.

Voor meer informatie te raden wij u aan om verder rondkijken op onze website. Hier vindt u verhalen over de naschoolse opvang in Bloemendaal en algemene uitleg over onze werkwijze en filosofie. Als u uw kind wilt inschrijven kunt u dit telefonisch of per e-mail doen. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.