Onze naschoolse opvang in Aerdenhout

Voor kinderen tot 12 jaar organiseert Les Petits iedere dag naschoolse opvang in Aerdenhout. Deze opvang is prachtig gelegen aan de Van Lennepweg en biedt kinderen een leuke, veilige plek waar zij nog even kunnen spelen en ontspannen voordat zij naar huis gaan. De naschoolse opvang in Aerdenhout is iedere week van het jaar geopend, ook tijdens vakanties. Op reguliere schooldagen kunnen kinderen in de middag na schooltijd tot 18:30 uur bij ons terecht. Zo kunnen zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes de schooldag onder begeleiding van onze zorgzame medewerkers ideaal afsluiten. Op vrije dagen en in de vakanties kan uw kind ook de hele dag op de naschoolse opvang in Aerdenhout verblijven. Zo hebben zij altijd een leuke plek om gezellig met anderen te spelen. Elke dag worden er weer leuke activiteiten gepland door de begeleiders, zodat uw kind zich op onze naschoolse opvang in Aerdenhout nooit zal vervelen.

De voordelen van naschoolse opvang in Aerdenhout

Als u op zoek bent naar naschoolse opvang in Aerdenhout is de opvang van Les Petits de ideale keuze. Door hun ruime ervaring en pedagogische achtergrond zijn onze medewerkers in staat om voor een goede sfeer te zorgen waarin ieder kind zich prettig kan voelen, en er is op onze naschoolse opvang in Aerdenhout veel te doen. Om te voorkomen dat kinderen door een te grote leeftijdsverschil ondergesneeuwd raken tot zijn de groepen op de naschoolse opvang in Aerdenhout verdeeld in onderbouw en bovenbouw. Hierdoor komt ieder kind aan bod. Kinderen kunnen bij ons spelletjes spelen, creatief knutselen en sporten, maar ook rustig even lezen of achter de computer zitten. Bij binnenkomst krijgen zij een lekkere snack en iets te drinken, waarna zij iets voor zichzelf kunnen doen of kunnen aanhaken bij een van onze groepsactiviteiten. Op woensdag en vrijdag kunnen de kinderen ook gezellig meelunchen op de naschoolse opvang in Aerdenhout.

Meer weten over naschoolse opvang in Aerdenhout

Les Petits begrijpt dat u als ouder graag wilt weten hoe een dag op de naschoolse opvang in Aerdenhout eruitziet. Daarnaast is natuurlijk ook belangrijk dat uw kind alvast met de nieuw omgeving kennis kan maken – het is namelijk altijd wel even wennen. Daarom plannen wij graag eerst een kennismakingsgesprek met u en uw kind. Daarbij nemen wij onze aanpak met u door en krijgt u uitgebreide informatie over onze naschoolse opvang in Aerdenhout. Ondertussen kan uw kind alvast even rondkijken en ontdekken wat er bij ons allemaal te doen is. Na afloop van het gesprek kan een vervolgafspraak gemaakt worden om uw kind alvast een middagje op proef te laten komen bij de naschoolse opvang in Aerdenhout. Neem gerust contact op met Les Petits als u specifieke vragen heeft over de naschoolse opvang in Aerdenhout, of als u een introductiegesprek wilde aanvragen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.