Naschoolse opvang bij Les Petits

Aan het einde van de schooldag is het belangrijk dat kinderen nog even iets voor zichzelf kunnen doen. Na het harde werken op de basisschool is een moment van ontspanning goed, zeker omdat uw kind dan op zijn of haar manier de ervaringen van de dag kan verwerken.

De naschoolse opvang van Les Petits is hiervoor ideaal. Wij leggen op onze naschoolse opvang de nadruk op vrijetijdsbesteding, en onze begeleiders zorgen ervoor dat alles in goede harmonie verloopt. Om ervoor te zorgen dat ieder kind zijn of haar zegje kan doen zijn de groepen op onze naschoolse opvang verdeeld in onderbouw en bovenbouw.

Wanneer de school uit is komen de kinderen zelfstandig of lopend onder begeleiding van een van onze medewerkers naar de naschoolse opvang. Ook kunnen zij door een taxi(bus) of een van onze eigen bussen opgehaald worden. Als zij eenmaal op de naschoolse opvang zijn aangekomen krijgen zij iets te eten en te drinken en kunnen zij vervolgens met andere kinderen gezellig een spelletje spelen of even sporten. Uiteraard kunnen zij ook rustig iets voor zichzelf doen, of even achter een van onze computers iets leuks doen. Aan het einde van de middag wordt er tot slot nog iets gedronken en gegeten. Op woensdag en vrijdag kunnen de kinderen gezellig meelunchen op de naschoolse opvang. De lunch is bij de prijs inbegrepen.

Naast het brede aanbod van leuke spelletjes en creatieve materialen bieden onze medewerkers ook dagelijks een activiteit aan. Daarnaast kunnen zij als de ouders dit willen ook helpen bij het maken van huiswerk.

Op de naschoolse opvang van Les Petits wordt ieder kind gestimuleerd om zich sociaal te ontwikkelen en op een natuurlijke manier met anderen om te gaan. Door deze aanpak worden ruzies vermeden. En mocht er toch een klein conflict ontstaan dan wordt deze samen met de begeleiders opgelost.

Onze naschoolse opvang in Aerdenhout

Wilt u dat uw kind na schooltijd in een mooie omgeving en onder goede begeleiding de dag kan afsluiten? Onze naschoolse opvang in Aerdenhout is hier bij uitstek voor geschikt. U vindt onze naschoolse opvang in Aerdenhout aan de Van Lennepweg.

Onze naschoolse opvang in Bloemendaal

In Bloemendaal is naschoolse opvang op vier plaatsen beschikbaar. Kinderen kunnen na de schooldag op een van onze locaties terecht om lekker te spelen en de ervaringen van de dag te verwerken. Door het ruime aanbod is onze naschoolse opvang in Bloemendaal ook voor de ouders ideaal.

Onze naschoolse opvang in Heemstede

De naschoolse opvang in Heemstede biedt iedere dag weer leuke activiteiten waar alle kinderen aan kunnen meedoen. Kinderen hebben bij ons veel lol en sluiten de schooldag op een mooie manier af. Les Petits biedt op vier plaatsen in Heemstede naschoolse opvang.

Onze naschoolse opvang in Overveen

Les Petits vindt het belangrijk dat kinderen in Overveen leuke naschoolse opvang kunnen krijgen. Daarom vermaken onze begeleiders de kinderen iedere dag met geweldige activiteiten. Uw kind zal zich dus altijd uitstekend vermaken op de naschoolse opvang in Overveen.

Onze naschoolse opvang in Vogelenzang

Voor basisschoolleerlingen uit Vogelenzang is onze naschoolse opvang een prachtige plek om na een lange schooldag even iets leuks te doen. Onze begeleiders zorgen ervoor dat zij onder het genot van een hapje en een drankje mee kunnen doen aan allerlei leuke activiteiten. Op de naschoolse opvang in Vogelenzang heeft ieder kind het daarom naar de zin.