Peuterspeelzaal in Overveen

De beste PSZ in Overveen vindt u bij Les Petits

Heerlijk spelen en bewegen op onze peuterspeelzaal in Overveen

Op onze peuterspeelzaal in Overveen kan uw peuter heerlijk spelen en bieden we dagelijks leuke en leerzame activiteiten aan. Overveen is een rustig dorp met veel groen. We zijn dan ook veel buiten te vinden met de kinderen van de peuterspeelzaal. Binnen doen we veel creatieve activiteiten of maken we muziek. Ook komt er regelmatig een dans docente naar onze peuterspeelzaal in Overveen.

Bewegen vinden we belangrijk binnen Les Petits. De kinderen gaan vaak gymmen of naar buiten om lekker te bewegen. Vlakbij onze peuterspeelzaal ligt een speelveld en daarnaast zijn er nog genoeg andere plekken in Overveen waar we heen kunnen om lekker uit t razen. Onze medewerkers zijn geschoold in PLAYgrounds voor 2-4, een programma dat bewegen voor peuters stimuleert.

De dagindeling op onze peuterspeelzaal in Overveen

In Overveen hebben we op de KWS een peuterspeelzaal die langer open blijft dan 12.00 uur. Kinderen kunnen daar tot 13.00 uur blijven of tot 14.30 uur. Handig als u wilt dat uw peuter nog mee luncht of wanneer u ook een schoolgaand kind heeft en hen tegelijk op wil halen.

Kinderen die blijven lunchen op de peuterspeelzaal krijgen dan een warme maaltijd. Moekes Maaltijd is leverancier van de warme maaltijden op onze peuterspeelzaal in Overveen. Moeke kookt 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers en kleur- geur en smaakstoffen en zoveel mogelijk biologisch. We drinken water, fruitwater en thee. De andere voeding die we aanbieden op onze peuterspeelzaal in Overveen is ook 100% natuurlijk. Wij willen kinderen graag een gezonde leefstijl meegeven.

De omgeving van onze peuterspeelzaal in Overveen

De omgeving van Overveen heeft veel te bieden. In de buurt van onze peuterspeelzaal zijn veel bossen en ook de duinen zijn vlakbij. Vanaf de peuterspeelzaal gaan we daar soms naartoe met de bolderkar. In de herfst zoeken we mooie bladeren in het bos en in de zomer spelen we in het duingebied.

Overveen ligt tussen de dorpen Bloemendaal en Aerdenhout en de stad Haarlem in. Een centrale plek, die makkelijk te bereiken is. Wanneer u een peuterspeelzaal zoekt maar niet in Overveen woont, hoeft dit dus zeker geen probleem te zijn. Kom gerust naar onze peuterspeelzaal!

Voorschoolse Educatie op onze peuterspeelzaal in Overveen

Op onze peuterspeelzaal in Overveen werken met Voorschoolse Educatie van Uk en Puk. Bij Uk & Puk zijn tien thema’s ontwikkeld die aansluiten bij de belevingswereld van peuters, met aandacht voor de vier ontwikkelingsdomeinen: taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels. De pop Puk is daarbij het speelkameraadje van de kinderen.

Onze peuterspeelzaal de Vrijbuiters in Overveen is officieel VE geregistreerd. Als uw peuter een VE indicatie heeft, kan hij/zij op deze peuterspeelzaal terecht. Vraag gerust meer informatie aan!

Onze vestigingen in Overveen

Les Petits heeft twee peuterspeelzalen in Overveen. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: