Peuterspeelzaal in Aerdenhout

De beste PSZ in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

De beste PSZ in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

Aerdenhout is een mooi, rustig en groen dorp, een ideale omgeving voor onze peuterspeelzaal. De peuterspeelzaal in Aerdenhout biedt ruimte om heerlijk te spelen, zowel binnen als buiten. De pedagogisch medewerkers die op de peuterspeelzaal werken, gaan er ook graag op uit met de peuters. De omgeving van onze peuterspeelzaal in Aerdenhout leent zich daar goed voor.

Er zijn veel wandelbossen in de buurt van onze peuterspeelzaal, zoals Elswout en het Naaldenveld. Het strand en de duinen liggen ook vlak bij Aerdenhout. Vanuit de peuterspeelzaal kunnen we met de bolderkar op veel mooie plekken komen in Aerdenhout. Als we incidenteel wat verder weg willen, kan dat met onze Les Petits bus. Bijvoorbeeld een uitje naar de speeltuin of het strand.

Iedere dag plezier op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout

Op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout kan uw peuter zich iedere dag goed vermaken. Volgens een vast dagritme is er iedere dag een programma met vaste rituelen en wisselde activiteiten. In de kring wordt aan de hand van dagritme kaarten met de kinderen besproken wat we die dag gaan doen.

Wanneer het weer het toelaat kunnen de kinderen lekker buiten spelen op de buitenspeelplaats van de peuterspeelzaal. Aerdenhout is groen en ruim opgezet, waardoor de kinderen veel ruimte hebben buiten. Binnen doen we leerzame en creatieve activiteiten met de hele groep of in kleinere groepjes. Voorlezen en zingen doen we ook veel op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout. De peuters beleven dagelijks veel plezier en er ontstaan al echte vriendschappen op de peuterspeelzaal!

Uk en Puk op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout

Op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout werken we met het programma Uk en Puk. Spelen staat hierin centraal. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout. Bij Uk & Puk zijn tien thema’s ontwikkeld die aansluiten bij de belevingswereld van peuters.

Alle activiteiten kunnen makkelijk ingepast worden in het dagritme van onze peuterspeelzaal in Aerdenhout. Er is aandacht voor de vier ontwikkelingsdomeinen: taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels.

Flexibele opvangtijden op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout

Op onze peuterspeelzaal in Aerdenhout zijn er diverse opvangtijden mogelijk. Uw peuter kan tot 12.00 uur, tot 13.00 uur of tot 14.30/14.45 uur op de peuterspeelzaal blijven. Handig wanneer u wilt dat uw peuter een warme lunch bij ons eet of wanneer u uw peuter tegelijk met uw schoolgaande kind op wilt halen.

Onze peuterspeelzaal in Aerdenhout is alleen geopend in de schoolweken. We zijn gesloten in de vakanties. Op studiedagen, feestdagen en andere dagen dat de school waarbij we aangesloten zijn, dicht is, is onze peuterspeelzaal ook gesloten.

Onze vestigingen in Aerdenhout

Les Petits heeft twee peuterspeelzalen in Aerdenhout. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: