Naschoolse opvang in Overveen

De beste NSO in Overveen vindt u bij Les Petits

Ontdek onze naschoolse opvang in Overveen

In Overveen bieden wij naschoolse opvang voor alle basisscholen die in Overveen gevestigd zijn. De NSO zit in de school of er vlakbij. Als uw kind uit school komt, eten en drinken we eerst gezamenlijk wat met de NSO groep. De kinderen kunnen hun verhaal kwijt bij onze pedagogisch medewerkers en er wordt besproken welke activiteiten er die dag op het programma staan op de NSO in Overveen.

De kinderen mogen vervolgens zelf kiezen wat zij willen doen die middag. Ze kunnen meedoen aan één van de activiteiten, lekker buiten spelen of in de groepsruimte van de NSO. Op onze NSO locaties in Overveen kunnen we ook gebruik maken van de gymzalen van de scholen waarin we gevestigd zijn. De NSO dag wordt ook gezamenlijk op de groep weer afgesloten met een tafelmoment.

Ook in de vakantie naar de NSO in Overveen

In de vakanties zijn onze NSO locaties in Overveen de hele dag open. Kinderen kunnen vanaf 07.30 uur gebracht worden en om 18.30 uur sluit de NSO weer. In vakanties hebben we de hele dag de tijd om veel leuke dingen te doen op de naschoolse opvang en in de prachtige omgeving van Overveen.

De NSO maakt vooraf een vakantieprogramma, dit doen onze medewerkers samen met de kinderen. Er worden activiteiten bedacht die we op de verschillende NSO locaties in Overveen kunnen doen. Soms blijven we op de eigen NSO groep en soms voegen we samen met de andere NSO groep. Dat hangt af van het aantal kinderen dat die dag komt en de activiteiten die we doen. We maken ook graag uitstapjes in de omgeving van Overveen of wat verder weg met de Les Petits bus.

Uitstapjes in de omgeving van onze NSO in Overveen

De omgeving van onze NSO’s in Overveen is prachtig en kenmerkt zich door bossen, duinen en strand. Landgoed Elswout en wandelbos Caprera liggen vlakbij, evenals de Kennemerduinen en het strand van Bloemendaal. Daar zijn we in vakanties dan ook regelmatig te vinden met onze naschoolse opvang.

Onze NSO locaties grenzen aan een groot speelveld in Overveen. Hier kunnen de kinderen dagelijks heerlijk sporten en buiten spelen. We zijn erg blij met de groene omgeving van Overveen en zorgen ervoor dat de kinderen tijdens de naschoolse opvang veel buiten zijn.

Flexibel naschoolse opvang afnemen in Overveen

Op onze NSO’s in Overveen kunt u verschillende vormen van opvang afnemen. Wanneer u geen naschoolse opvang nodig heeft in vakanties, kunt u een contract afnemen zonder vakanties. Of een contract zonder de middelste 4 weken van de zomervakantie. Ook is het mogelijk om losse dagen NSO af te nemen in Overveen, zowel in schoolweken als in vakanties. U krijgt dan een flexibel contract.

Als u geen NSO afneemt op onze locaties in Overveen, maar uw kind hier wel naar school gaat, kunt u hem of haar mee laten doen aan de Ontdek!workshops die wij regelmatig organiseren op de NSO.

Onze vestigingen in Overveen

Les Petits heeft drie locaties voor naschoolse opvang in Overveen. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: