BSO BSV

BSO in Bloemendaal

Kleinschalig in het groen

Onze BSO is kleinschalig en daardoor heerlijk knus en vertrouwd. We zijn gevestigd naast het bos, vlakbij openluchttheater Caprera. Natuur en cultuur spelen dan ook een grote rol bij ons.

Een bewust voedingsaanbod

Wij kiezen voor gezonde voeding, zoveel mogelijk zonder toegevoegde suikers, kleur- of smaakstoffen. Uitzonderingen maken wij alleen bewust en bij speciale gelegenheden!

Opvoed ondersteuning

Opvoeden en opgroeien kan soms best ingewikkeld zijn! Als u of uw kind ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen.
  • Kleinschalig in het groen
  • Een bewust voedingsaanbod
  • Opvoed ondersteuning

Over BSO BSV

Welkom bij onze BSO op de BSV! Onze locatie bestaat uit twee groepen met in totaal maximaal 30 kinderen van 4-12 jaar, ingedeeld op leeftijd; de Kleine Duinen en de Grote Duinen. Dagelijks werken er drie pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen.

Op woensdag en vrijdag zijn er minder kinderen aanwezig en voegen we samen met de BSO van de Bos en Duinschool en de Josephschool, op laatstgenoemde locatie. In de vakanties komen de kinderen gezellig de hele dag. Dat geeft ons de tijd om een hoop leuke dingen te doen! We hebben altijd een gevarieerd programma met veel leuke activiteiten en uitstapjes.

Kinderen zijn van nature creatief!

Wij vinden creativiteit dan ook een belangrijk pedagogisch uitgangspunt en laten ons hierin inspireren door de pedagogische ideeën vanuit de Reggio-pedagogiek. Jonge kinderen drukken zich nog niet (alleen) uit in taal, maar des te meer in bewegen, dansen, kleien, tekenen of knutselen.

Wij zorgen ervoor dat kinderen zich mogen en kunnen uiten op hun eigen manier en sluiten daarbij aan. We bieden veel creatieve activiteiten, zowel binnen als buiten. Kinderparticipatie vinden wij daarbij erg belangrijk, dus er wordt veel met de kinderen overlegd over wat zij zelf graag willen. Ze denken mee over de inrichting, aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van activiteiten.

Ontdek je talent en passie met onze Ontdek!workshops

Les Petits biedt met regelmaat korte sessies Ontdek!workshops aan. Zowel kinderen die naar de BSO gaan als andere kinderen die op ons IKC zitten, kunnen hier tegen een vergoeding aan deelnemen. Zo kun je ontdekken of je een bepaalde sport of hobby leuk vindt! Bijvoorbeeld judo, yoga of science.
ontdek meer
Informatie

Lage Duin en Daalseweg 17
2061 BB Bloemendaal
023-7410035
LRKnummer: 200627995

Openingstijden
Maandag14:30 – 18.30
Dinsdag14:30 – 18:30
WoensdagGesloten
Donderdag14:30 – 18.30
VrijdagGesloten

Op woensdag en vrijdag is er opvang op de Josephschool. In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Werken met kinderen is geweldig! Ik word elke dag weer vrolijk van de blije gezichtjes van de kinderen. Zij geven mij veel energie en ik vind het geweldig om te zien hoe zij elke dag weer anders kunnen reageren en vol met creatieve oplossingen zitten.

Tess Hulsbosch Leidinggevende - POV en BSO Bos en Duinschool en BSV