BSO Sparrenbos

BSO in de Sparrenbosschool

Kleinschalig en geborgen

Onze BSO is kleinschalig en daardoor heerlijk knus en vertrouwd. Altijd een bekend gezicht en overzichtelijke groepen. Voor sommige kinderen biedt dit de rust die ze nodig hebben.

Flexibele contractvormen

Alleen opvang nodig in de schoolweken? Of juist alleen in de vakantie of op wisselende dagen? Wij bieden meerdere contractvormen voor de BSO. Bekijk wat bij uw situatie past.

Een groot activiteitenaanbod

Kinderen kunnen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!
  • Kleinschalig en geborgen
  • Flexibele contractvormen
  • Een groot activiteitenaanbod

Over BSO Sparrenbos

Welkom bij BSO de Boswachters op de Sparrenbosschool! Wij zijn gevestigd in de school aan een heerlijke buitenruimte. Onze locatie is kleinschalig en bestaat uit één groep met maximaal 20 kinderen van 4-12 jaar van de Sparrenbosschool, Willinkschool en St. Fransiscusschool.

Op de locatie werken dagelijks twee pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen. Voor specifieke opvoedondersteuning hebben wij eigen pedagogen in huis. De groep is gezellig ingericht om fijn te kunnen spelen. We maken veel gebruik van het speelveld waar onze BSO direct aan grenst. In de vakanties hebben wij een gevarieerd activiteitenprogramma!

In de vakanties

Tijdens schoolweken is er in de ochtenduren een peuteropvang groep in onze ruimte. In de vakanties is de peuteropvang dicht. Dan is de BSO de hele dag open en doen we veel activiteiten en uitstapjes samen met een andere BSO van Les Petits, op de Voorwegschool in Heemstede.

Omdat er dan altijd minder kinderen aanwezig zijn, is dit wel zo gezellig. De kinderen worden wel altijd opgevangen door hun eigen vaste pedagogisch medewerker(s). In de vakanties wordt de lunch door ons verzorgd, waarbij we een gezond voedingsbeleid hanteren. Alle uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij Les Petits bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor!

Ontdek je talent en passie met onze Ontdek!workshops

Les Petits biedt met regelmaat korte sessies Ontdek!workshops aan. Zowel kinderen die naar de BSO gaan als andere kinderen die op ons IKC zitten, kunnen hier tegen een vergoeding aan deelnemen. Zo kun je ontdekken of je een bepaalde sport of hobby leuk vindt! Bijvoorbeeld judo, yoga of science.
ontdek meer
Informatie

Kleine Sparrenlaan 7
2121 CJ Bennebroek
06-11035215
LRKnummer: 193381199

Openingstijden
Maandag14:45 – 18.30
Dinsdag14:45 – 18:30
WoensdagGesloten
Donderdag14:45 – 18.30
VrijdagGesloten

In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Werken met kinderen geeft je zoveel; een lach, knuffel, grappige uitspraken, knutselwerkjes maar vooral vertrouwen. Ouders vertrouwen hun meest waardevolle ‘bezit’ aan ons toe en ook de kinderen vertrouwen ons blind. Op onze locatie is het gezellig, met veel humor en een warme sfeer.

Kelly van Gool Leidinggevende - POV en BSO Sparrenbosschool en Voorwegschool