Les Petits sluit aan bij Samenwerkende KinderOpvang

Les Petits sluit aan bij Samenwerkende KinderOpvang

We hebben nieuws, goed nieuws! Les Petits gaat verder onder de paraplu van Samenwerkende Kinderopvang. Met het nemen van deze stap kan Les Petits op zowel korte als lange termijn de kwaliteit van onze opvang optimaal blijven waarborgen en verder uitbouwen!

Vanuit samenwerking en groei kunnen wij nog meer bereiken in de kwaliteit die wij willen bieden en ons krachtiger in de Kinderopvang in zijn algemeenheid positioneren. Ook met het oog op alle wet- en regelgeving die onze branche Kinderopvang steeds meer met zich meebrengt.

Onder Samenwerkende Kinderopvang vallen meerdere kwalitatief goede kinderopvangorganisaties, waarbij iedere organisatie haar eigen autonomie behoudt. Les Petits zal dan ook gewoon verder blijven bestaan als ‘Les Petits’. Ons aanbod, visie en beleid blijven ongewijzigd en Sandra Vlaar zal als directeur aanblijven.

Samenwerkende Kinderopvang omarmt de diversiteit en eigenheid van haar labels. Les Petits behoudt dan ook volledig haar eigen identiteit. De samenwerking zal geen gevolgen hebben voor de kinderen, ouders en onze medewerkers. De verwachting is, dat we door deze samenwerking waarbij we onze krachten bundelen, juist meer mogelijk kunnen maken.

Huidig financieel directeur Roger Muuse zal ook een actieve rol gaan vervullen in Samenwerkende Kinderopvang. Hij blijft ondersteuning bieden aan het financiële aspect en in de mogelijke groei die zich nog in de toekomst kan voordoen.

Bij dit proces hebben wij in de afgelopen tijd nauwgezet de Ondernemingsraad van Les Petits betrokken. Zij hebben op alle vlakken kritisch met ons meegekeken en hierbij een onafhankelijk adviseur in de arm genomen, die eveneens meegekeken heeft. Zij hebben alle facetten met betrekking tot deze stap voor de organisatie onderzocht en ons hierbij geadviseerd.

We kijken erg uit naar deze samenwerking, waarbij we menen onze kwaliteit te kunnen optimaliseren en borgen. Samen staan we sterker!