Les Petits, voor de leukste kinderopvang in Vogelenzang

Het is voor jonge kinderen heel belangrijk dat zij kunnen opgroeien in een omgeving die hen enerzijds uitdaagt zich te ontwikkelen en anderzijds de regelmaat en rust biedt die voor hen zo belangrijk is. Les Petits biedt daarom voor kinderen van alle leeftijden verschillende leuke vormen van kinderopvang in Vogelenzang. Zo is er een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal, maar ook een buitenschoolse opvang. Dit brede aanbod is gemakkelijk voor de ouders maar vooral heel leuk voor de kinderen. Op de Les Petits kinderopvang in Vogelenzang worden tal van sportieve en leuke activiteiten aangeboden in een stabiele, prettige omgeving. En dit alles onder het zorgzame toezicht van onze professionele begeleiders. Zij bewaken de goede sfeer op onze kinderopvang in Vogelenzang en zorgen ervoor dat elk kind het perfect naar zijn of haar zin heeft. Bij onze kinderopvang in Vogelenzang is uw kind dus in de best denkbare handen.

Onze uitgebreide mogelijkheden voor kinderopvang in Vogelenzang

Om zoveel mogelijk aan de wensen van ouders en kinderen tegemoet te komen biedt Les Petits een aantal vormen van kinderopvang in Vogelenzang. Zo is er het kinderdagverblijf aan de Deken Zondaglaan, waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar dagelijks welkom zijn. Daarnaast is er de peuterspeelzaal ‘t Vogelnest. ´s Ochtends is uw peuter hier welkom om samen met andere kinderen gezellig bezig te zijn. Tot slot is er ook nog een buitenschoolse kinderopvang in Vogelenzang, waar kinderen tot 12 jaar na schooltijd welkom zijn. Onze kinderopvang in Vogelenzang biedt dus voor elk wat wils; een gezellige omgeving waar kinderen van alle leeftijden met elkaar kunnen spelen en lol kunnen hebben. Er is dus altijd een plek te vinden op onze kinderopvang in Vogelenzang, ongeacht de leeftijd van uw kind.

Onze peuterspeelzaal, de beste kinderopvang in Vogelenzang voor uw peuter

De peuterspeelzaal van Les Petits is een goed voorbeeld van de kwaliteit van onze kinderopvang in Vogelenzang. Iedere doordeweekse ochtend komt er bij ons weer een gezellige groep peuters bij elkaar om onder begeleiding van onze pedagogisch geschoolde medewerkers even gezellig iets leuks te doen. Omdat het aanbod van activiteiten op onze kinderopvang in Vogelenzang zo gevarieerd is en omdat de begeleiding precies weten zij de kinderen moet benaderen is de sfeer hier buitengewoon goed. Aan het einde van de ochtend vinden de kinderen het haast jammer om weg te gaan, en kijken zij alweer uit naar de volgende leuke dag op de kinderopvang in Vogelenzang. Gelukkig maar; de begeleiding ziet ze graag weer terug. En ook voor de kinderen geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wij nodigen u dus van harte uit om even kennis te komen maken. Als u meer wilt weten over onze peuterspeelzaal of vragen heeft over onze andere vormen van kinderopvang in Vogelenzang, dan kunt u contact opnemen met Les Petits.