Ontdek onze uitgebreide kinderopvang in Overveen

Als ouder wilt u natuurlijk dat uw kind altijd kan rekenen op goede zorg, ook als u er even niet bent. Met de kinderopvang in Overveen van Les Petits kunt u perfect in deze zorg voorzien. Les Petits biedt namelijk twee verschillende soorten kinderopvang in Overveen: een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. Afhankelijk van uw wensen kan uw kind één of meerdere dagen van de week bij ons terecht, en professionele begeleiding van de kinderopvang in Overveen zorgt er vervolgens voor dat zij in een prettige omgeving terechtkomen waar zij altijd iets leuks kunnen doen. Onze begeleiders hebben uitgebreide ervaring en worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor zijn zij als geen ander in staat om opgroeiende kinderen te begeleiden en kunnen zij met iedere situatie omgaan. Zo weet u bij onze kinderopvang in Overveen zeker dat uw kind in een vertrouwde omgeving terecht komt.

Kinderopvang in Overveen op onze peuterspeelzaal

Onze kinderopvang in Overveen staat bekend om haar gezellige sfeer en goede begeleiding. Ook bij onze peuterspeelzaal in Overveen komt dit duidelijk naar voren. Iedere ochtend krijgen onze begeleiders hier een gezellige groep peuters over de vloer. Er is altijd iets te beleven op de kinderopvang in Overveen, en het biedt de ideale omgeving voor jonge kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontdekken en leuk te knutselen of te spelen. Gedurende de ochtend worden er leuke, afwisselende spelletjes in de groep gedaan en krijgen de kinderen de kans om iets voor zichzelf te doen. Ook wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Zo zorgen de begeleiders van onze kinderopvang in Overveen ervoor dat de peuters op de peuterspeelzaal niets tekort komen, en dat zij aan het einde van de ochtend weer met een glimlach naar huis gaan.

De leukste buitenschoolse kinderopvang in Overveen

Les Petits is trots op haar buitenschoolse kinderopvang in Overveen, vooral omdat de kinderen het er zo naar hun zin hebben. Dankzij onze begeleiders zijn er altijd leuke activiteiten waar de kinderen samen aan kunnen meedoen. Dit stimuleert sociaal contact op een prettige manier en zorgt voor een betere omgang binnen in de groep. Bovendien hebben wij zeer uitgebreide faciliteiten op onze buitenschoolse kinderopvang in Overveen. Van knutselwerk tot boeken en van bordspellen tot computers, uw kind vindt bij ons altijd iets wat past bij hun interesses. Daarnaast organiseren wij van tijd tot tijd uitstapjes. Op de buitenschoolse kinderopvang in Overveen zijn de kinderen verdeeld in een bovenbouw- en een onderbouwgroep. Uw kind vindt dus altijd aansluiting, en voelt zich moeiteloos thuis op onze kinderopvang in Overveen.