Les Petits kinderopvang in Bloemendaal

Het is voor jonge kinderen heel belangrijk om in een prettige, stabiele omgeving te kunnen opgroeien. Een plek waar zij zichzelf kunnen zijn en met andere kinderen kunnen spelen draagt immers bij aan hun sociale ontwikkeling. Les Petits biedt een aantal varianten van kinderopvang in Bloemendaal, zodat ieder kind ons terecht kan. Wij maken op onze kinderopvang in Bloemendaal gebruik van een verticale indeling, wat betekent dat verschillende leeftijdsgroepen bij elkaar geplaatst worden. Dit versterkt het sociale contact onderling en zorgt ervoor dat de kinderen niet alleen met leeftijdsgenootjes omgaan. Kinderen kunnen bij onze kinderopvang in Bloemendaal naar hartenlust spelen en opgroeien in een leuke groep, waarbij onze professionele begeleiding er uiteraard voor zorgt dat de sfeer altijd prettig is. Onze kinderopvang in Bloemendaal bestaat uit een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. Wij nodigen u graag uit om even kennis te komen maken.

Het kinderdagverblijf van Les Petits, de beste kinderopvang in Bloemendaal

Onder onze mogelijkheden voor kinderopvang in Bloemendaal bevinden zich een aantal gezellige kinderdagverblijven. Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden hier dagelijks opgevangen door onze leidsters, die er met leuke activiteiten voor zorgen dat iedereen zich uitstekend vermaakt. De kinderopvang in Bloemendaal biedt een bijzondere combinatie van spel en structuur, waardoor uw kind de kans krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen in een omgeving die ook de regelmaat biedt die voor opgroeiende kinderen zo belangrijk is. Doordat wij op onze kinderopvang in Bloemendaal kinderen van alle leeftijden bij elkaar in de groep plaatsen leren zij bovendien sneller belangrijke sociale vaardigheden aan. Hierdoor ontstaat een uniek groepsgevoel, wat onze kinderdagverblijven tot de beste kinderopvang in Bloemendaal maakt.

Ook buitenschoolse kinderopvang in Bloemendaal vindt u bij Les Petits

Als de schoolbel is gegaan willen kinderen vaak maar één ding: spelen. Deze afleiding is voor hen belangrijk, maar het is ook belangrijk dat dit in een goede omgeving gebeurt. Op onze buitenschoolse kinderopvang in Bloemendaal kan uw kind de schooldag op een prettige manier afsluiten. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar zijn iedere dag na schooltijd welkom op onze buitenschoolse kinderopvang in Bloemendaal om te spelen, te sporten of even rustig iets voor zichzelf te doen. Onze begeleiders zorgen voor een hapje en een drankje, bieden een luisterend oor en regelen leuke activiteiten waar iedereen aan kan meedoen. Om ervoor te zorgen dat het verschil in leeftijd niet te groot wordt zijn de groepen op onze kinderopvang in Bloemendaal verdeeld in een onderbouw- en een bovenbouwgroep. Hierdoor vind uw kind op onze buitenschoolse kinderopvang in Bloemendaal altijd een leuk vriendje of vriendinnetje om mee te spelen, en kan hij of zij de dag op een ideale manier afsluiten.