Onze kinderopvang in Aerdenhout

Les Petits vindt het belangrijk dat kinderen van alle leeftijden in een prettige omgeving kunnen leren en met elkaar kunnen spelen. Daarom bieden wij verschillende soorten kinderopvang in Aerdenhout. Les Petits hanteert hierbij een verticale aanpak – kinderen van verschillende leeftijden zitten bij ons in dezelfde groep bij elkaar. Dankzij deze gemengde aanpak kunnen kinderen beter van elkaar leren en ontstaat er een natuurlijk groepsgevoel, wat zeer belangrijk is bij opgroeiende kinderen. Daarnaast zorgt de professionele begeleiding van onze kinderopvang in Aerdenhout altijd voor een veilige, prettige omgeving voor ieder kind. De sfeer is altijd gezellig en harmonieus, juist omdat kinderen van alle leeftijden samen kunnen spelen op onze kinderopvang in Aerdenhout. Of u nu op zoek bent naar een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal of een buitenschoolse opvang; bij Les Petits vindt u altijd de beste kinderopvang in Aerdenhout.

Kinderopvang in Aerdenhout – het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf van Les Petits heeft een centrale rol bij onze kinderopvang in Aerdenhout. Anders dan bij een peuterspeelzaal of een buitenschoolse opvang zijn kinderen hier immers een volledige dag bij elkaar, en dat vaak meerdere dagen per week. Onze kinderopvang in Aerdenhout biedt een perfecte atmosfeer voor opgroeiende kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, omdat zij onder goede begeleiding spelenderwijs met elkaar leren omgaan. De medewerkers van onze kinderopvang in Aerdenhout zien erop toe dat de kinderen goed met elkaar omgaan en dat niemand buiten de groep valt. Zo ontstaat een gezellige, hechte groep waar ieder kind zich prettig kan voelen. Daarnaast organiseren wij op onze kinderopvang in Aerdenhout gezamenlijke activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Hierdoor worden de kinderen gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen en pikken zij snel belangrijke sociale vaardigheden op.

Buitenschoolse kinderopvang in Aerdenhout

Als de schooldag is afgelopen hebben kinderen vaak nog veel energie. Om de ervaringen van de dag een plekje te kunnen geven is het goed dat zij kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes, of even rustig iets voor zichzelf kunnen doen. Onze buitenschoolse kinderopvang in Aerdenhout geeft kinderen de kans om dit in een veilige omgeving te doen. Iedere dag kunnen kinderen tot 12 jaar na schooltijd terecht op onze buitenschoolse kinderopvang in Aerdenhout, waar zij onder toezicht van onze begeleiders naar hartenlust kunnen sporten en spelen. Door het grotere verschil in leeftijd worden de kinderen op onze kinderopvang in Aerdenhout verdeeld in een onderbouw– en een bovenbouwgroep, zodat de interesses niet al te veel uit elkaar liggen. Op woensdag en vrijdag kunnen de kinderen op onze kinderopvang in Aerdenhout gezellig samen met elkaar en de begeleiders lunchen, en iedere dag worden er leuke activiteiten gepland.