Kinderopvang bij Les Petits

Les Petits biedt professionele kinderopvang in de leeftijden van 0-4 jaar (kinderdagverblijven) en van 4-12 jaar (buitenschoolse opvang). Wij zijn het gehele jaar dagelijks open tussen 7:30 uur en 18:30 uur met uitzondering van het weekend, nationale feestdagen en onze jaarlijkse studiedag.

Tevens heeft Les Petits een aantal peuterspeelzalen in Aerdenhout, Bloemendaal, Vogelenzang,  Heemstede en Overveen. Peuters tussen de 27 maanden en 4 jaar zijn hier van harte welkom. De peuterspeelzalen sluiten aan op de openingstijden van de naastgelegen school en zijn in de vakanties gesloten.

Les Petits vangt kinderen op in verticale groepen, wat betekent dat verschillende leeftijdsgroepen op de kinderopvang bij elkaar gebracht worden. Kinderen verblijven  hierdoor gedurende de opvang periode dit is vaak meerdere jaren op dezelfde groep, dit is veilig en vertrouwd en de pedagogisch medewerkers krijgen daardoor een sterke band met de kinderen.

Een goede begeleiding van uw kind staat bij onze kinderopvang hoog in het vaandel. Onze groepsleiding is goed gekwalificeerd en wordt zeer regelmatig bijgeschoold. Daarnaast kunnen zij voor pedagogische vragen een beroep doen op onze stafmedewerker Pedagogiek en Deskundigheidsbevordering. Doormiddel van de overdrachtsgesprekjes bij het brengen en halen en de jaarlijkse observaties, wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van uw kind.

De kwaliteit van onze kinderopvang en onze organisatie vinden wij erg belangrijk. Ook hechten wij veel waarde aan de mening van ouders. Iedere kinderopvang heeft  een eigen Oudercommissie en er is een overkoepelende Centrale Oudercommissie  waarmee wij in samenspraak jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek houden. Hierdoor kunnen wij gericht inspelen op verbeteringen van de kinderopvang en zijn wij er zeker van dat we u en uw kind een leuke en goede opvang kunnen bieden!

Onze kinderopvang in Aerdenhout

Les Petits biedt verschillende vormen van kinderopvang aan in Aerdenhout. Jonge kinderen kunnen terecht bij een van onze twee kinderdagverblijven. Daarnaast heeft Les Petits hier een prachtige peuterspeelzaal opgericht, en ook buitenschoolse kinderopvang is in Aerdenhout beschikbaar.

Onze kinderopvang in Bloemendaal

In Bloemendaal is kinderopvang op een aantal leuke locaties beschikbaar. Er zijn twee peuterspeelzalen en drie kinderdagverblijven. Buitenschoolse kinderopvang is in Bloemendaal zelfs op vier locaties mogelijk. Voor ouders in Bloemendaal en omstreken is de kinderopvang van Les Petits dus ideaal – er is veel keus, en u vindt altijd de perfecte pasvorm.

Onze  kinderopvang in Haarlem

Ook in Haarlem biedt Les Petits kinderopvang, hier in de vorm van een kinderdagverblijf. Onze kinderopvang in Haarlem is gelegen aan de Regentesselaan. Deze prachtige locatie is makkelijk bereikbaar en dus ideaal wanneer u uw kind voor het werk wilt kunnen langs brengen.

Onze kinderopvang in Heemstede

Les Petits heeft een uitgebreid aanbod van kinderopvang in Heemstede. Op de Cruquiusweg zijn twee kinderdagverblijven aanwezig, waarvan één gecombineerd met een buitenschoolse opvang. Onze andere kinderopvang in Heemstede bestaat uit een peuterspeelzaal en drie locaties voor naschoolse opvang, allen gelegen in rustige en makkelijk bereikbare gebieden.

Onze kinderopvang in Overveen

Bij de Koningin Wilhelminaschool in Overveen is kinderopvang in twee vormen beschikbaar: bij de school is een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang aanwezig. Door de kinderopvang in Overveen op één locatie samen aan te bieden zorgt Les Petits ervoor dat ieder kind op de juiste manier ondersteund kan worden.