Kinderdagverblijf vestigingen

Zoekt u naar het beste kinderdagverblijf voor uw kind? Het is dichterbij dan u denkt! Bij Les Petits vindt u een ruime keuze aan gezellige, goed bereikbare kinderdagverblijven. Hier staan onze medewerkers iedere doordeweekse dag weer klaar om uw kind in een prettige, rustige en vooral ook erg leuke omgeving op te vangen. Ieder kinderdagverblijf van Les Petits is op weekdagen van 07:30u tot 18:30u geopend. Daarnaast is halve dagopvang op het kinderdagverblijf uiteraard ook mogelijk. Onze vestigingen bieden dus mogelijkheden voor iedere situatie. Les Petits is er in de eerste plaats voor uw kind – maar wij denken natuurlijk ook met u mee.

KDV Cruquiusweg A

Cruquiusweg 39, 2102 LS Heemstede

KDV Van Lennepweg

Van Lennepweg 1, 2111 HT Aerdenhout

KDV J.v.Stolberglaan A

J.v.Stolberglaan 27a,2111 CJ, Aerdenhout

KDV Bloemendaalseweg

Bloemendaalseweg 126, 2061 CP Bloemendaal

KDV Donkerelaan

Donkerelaan 66, 2061 JP Bloemendaal

KDV Regentesselaan

Regentesselaan 40, 2015 BZ Haarlem

KDV Cruquiusweg A

Cruquiusweg 39, 2102 LS Heemstede

KDV Cruquiusweg B

Cruquiusweg 39 b, 2102 LS Heemstede

KDV Deken Zondaglaan

Deken Zondaglaan 5A, 2114 EA Vogelenzang

Altijd een kinderdagverblijf in de buurt

Een goed kinderdagverblijf vinden is niet altijd even eenvoudig. Heeft u eenmaal een vestiging gevonden met de juiste sfeer, dan moet er natuurlijk ook nog plek zijn voor uw kleine. Les Petits heeft hier rekening mee gehouden – u kunt bij ons dan ook kiezen uit maar liefst zeven kinderdagverblijven, verspreid over Haarlem, Heemstede, Vogelenzang, Aerdenhout en Bloemendaal.

Onze vestigingen bieden alles wat uw kind maar kan wensen, alles in een leerzame, gebalanceerde omgeving met zeer uitgebreide voorzieningen. Daarbij is vanzelfsprekend ook aan de ouders gedacht – elk kinderdagverblijf van Les Petits is uitstekend bereikbaar, en doordat u uit veel verschillende vestigingen kunt kiezen is er altijd wel een plekje voor uw kind te vinden.

Een kinderdagverblijf kiezen

Of u nu zoekt naar een kinderdagverblijf dichtbij uw huis, of een opvang op de route naar uw werk – er is altijd wel een vestiging van Les Petits in de buurt. Kijk dus rustig rond in het aanbod op onze website en bepaal eenvoudig welk kinderdagverblijf het beste past bij uw wensen.

Heeft u al een van onze vestigingen op het oog, en wilt u graag een keer langskomen voor een kennismakingsgesprek? Neem dan telefonisch of via onze website contact op met Les Petits. Wij zorgen ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om een goede beslissing te maken, en kunnen direct een afspraak op het kinderdagverblijf inplannen.