Op zoek naar een kinderdagverblijf in de buurt van Overveen?

Als u zoekt naar een leuk kinderdagverblijf in de buurt van Overveen hoeft u niet verder te zoeken dan het kinderdagverblijf van Les Petits. Deze lokale vestiging is gelegen aan de Regentesselaan in Haarlem, waardoor het kinderdagverblijf erg dicht bij Overveen ligt. Hierdoor is deze ideaal bereikbaar en niet ver van de vertrouwde omgeving van uw kind. Jonge kinderen uit Overveen kunnen op ons kinderdagverblijf op een gezellige, actieve manier de dag doorbrengen. Naast de zo belangrijke rust en regelmaat krijgen kinderen uit Overveen op ons kinderdagverblijf uitgebreid de kans om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Les Petits werkt namelijk met zogeheten verticale groepen, wat betekent dat kinderen van alle leeftijden bij elkaar in dezelfde groep geplaatst worden. Dit versterkt het onderlinge contact en zorgt ervoor dat kinderen snel leren om goed met elkaar om te gaan.

Wat u moet weten over ons kinderdagverblijf voor Overveen

Jonge kinderen gedijen het beste in een stabiele omgeving waarin zij uitgedaagd worden om zichzelf te ontwikkelen. Sociaal contact, spel en ander activiteiten dragen hier in hoge mate aan bij. Les Petits besteedt veel aandacht aan de zorg voor uw kind, zodat u weet dat hij of zij bij ons op het kinderdagverblijf in de buurt van Overveen altijd goed opgevangen wordt. Een dag op ons kinderdagverblijf voor Overveen is dan ook een goed gebalanceerd geheel van spelen, samen bezig zijn en tot rust komen. De begeleiding van het kinderdagverblijf in de buurt van Overveen zorgt ervoor dat de kinderen een leuke dingen kunnen doen in de groep, maar ook dat zij voldoende ruimte krijgt voor zichzelf. In de middag wordt er op het kinderdagverblijf voor Overveen samen geluncht, waarna de meeste kinderen even een dutje gaan doen. Als zij eenmaal weer wakker zijn hebben zij nog een hele middag om zelfstandig of met elkaar te spelen en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Maak kennis met het leukste kinderdagverblijf in de buurt van Overveen

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind, zeker als het aankomt op de keuze voor een kinderdagverblijf. Les Petits begrijpt dit als geen ander. Daarom nodigen wij ouders uit Overveen uit om op ons kinderdagverblijf langs te komen om kennis te maken met onze leidsters en de vestiging te bekijken. Tijdens dit gesprek krijgt u meer informatie over het reilen en zeilen op ons kinderdagverblijf in de buurt van Overveen, en kunnen de leidsters vragen stellen over het ritme en de behoeften van uw kind. Zo kan de zorg op het kinderdagverblijf voor Overveen goed afgestemd worden op uw wensen, en weet u van tevoren dat uw kind in de best denkbare handen is.

Voor vragen over ons kinderdagverblijf in de buurt van Overveen of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact opnemen met Les Petits.