Maak kennis met het leukste KDV van Vogelenzang

Als u zoekt naar een leuk KDV in Vogelenzang waar uw kind onder begeleiding samen met andere kinderen een leuke dag kan beleven, dan bent u bij Les Petits aan het juiste adres. Op ons KDV in Vogelenzang kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar iedere dag gezellig spelen, en dankzij onze toegewijde leidsters is de sfeer altijd perfect. De leidsters van het KDV in Vogelenzang hebben allen ruime ervaring met alle facetten van kinderopvang, en worden regelmatig bijgeschoold om hun kennis op peil te houden. Hierdoor kunnen zij moeiteloos met iedere situatie omgaan en is uw kind bij Les Petits altijd verzekerd van de best mogelijke zorg. Ons KDV in Vogelenzang vindt u aan de Deken Zondaglaan. Wij zijn op doordeweekse dagen van 7:30 uur tot 18:30 uur geopend.

Een dag op het KDV in Vogelenzang

Kinderen hebben altijd een leuke dag op het KDV in Vogelenzang. U kunt uw kind tot 9:15 uur bij ons langs komen brengen, waarna zij aan een leuke dag kunnen beginnen samen met andere kinderen van verschillende leeftijden. Bij ons op het KDV in Vogelenzang zijn de groepen zo ingedeeld dat kinderen van alle leeftijden bij elkaar geplaatst worden. Dankzij deze verticaal ingedeelde groepen leren de kinderen snel hoe het is om in een diverse groep de dag door te brengen, waardoor hun sociale vaardigheden een goede basis krijgen. Met gemeenschappelijke activiteiten zoals spelen en knutselen zorgen de leidsters van het KDV in Vogelenzang ervoor dat er een hechte groep ontstaat en dat ieder kind het naar zijn of haar zin heeft. Uiteraard kunnen de kinderen ook wanneer zij dat willen eveneens leuks voor zichzelf gaan doen, en de begeleiding bij het voldoende rustmomenten in voor de kinderen. Hierdoor houden de kinderen zich bij ons op het KDV in Vogelenzang zoveel mogelijk aan hun eigen ritme, waardoor zij zich altijd prettig voelen op het kinderdagverblijf.

Inschrijving op het KDV in Vogelenzang

Als uw kind wilt inschrijven op het KDV in Vogelenzang nodigen wij u graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek legt de basis voor de verdere opvang op het KDV in Vogelenzang; de leidsters leren het ritme en de behoeften van uw kind beter kennen, u kunt vragen stellen aan de begeleiding over de opvang zelf en uw kind kan alvast even rondkijken en de sfeer proeven. Na het gesprek komt uw kind in eerste instantie een tijdje op proef, en als dit voor iedereen bevalt wordt de opvang uitgebreid.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons KDV in Vogelenzang, en kunt u meer lezen over onze werkwijze, onze visie en onze filosofie ten aanzien van de zorg voor kinderen. Heeft u daarnaast nog vragen, of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij het KDV in Vogelenzang? In dat geval kunt u altijd contact opnemen met Les Petits. Wij zijn telefonisch en er e-mail bereikbaar, en onze medewerkers zorgen ervoor dat u altijd snel geholpen wordt.

Meer informatie

Zie ook KDV Heemstede voor meer informatie over kinderdagverblijven in de regio.