Een gezellig KDV in de buurt van Overveen

Woont u in Overveen, en zoekt u een KDV waar uw kind zijn of haar dag op een leuke manier kan doorbrengen? Dan heeft Les Petits voor u een prachtige oplossing. Ons KDV ligt dichtbij Overveen en biedt een perfecte omgeving voor opgroeiende kinderen. Op het kinderdagverblijf is iedere dag een leuke afwisseling van groepsactiviteiten, vrij spelen en ontspanning. En door de ligging aan de Regentesselaan in Haarlem is het KDV vanuit Overveen makkelijk bereikbaar. De combinatie van professionele begeleiding, een mooie omgeving en een uniek prettige sfeer maakt ons KDV voor Overveen de beste keuze.

Een korte indruk van ons KDV in de buurt van Overveen

Als ouder wilt u natuurlijk weten wat uw kind kan verwachten als hij of zij de dag doorbrengt bij ons KDV dichtbij Overveen. Het antwoord is simpel: een hele gezellige dag met meer dan genoeg leuke dingen om te doen, en meer dan genoeg leuke nieuwe vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Bij ons KDV in de buurt van Overveen begint de dag om 7:30 uur, en u kunt uw kind tot 9:15 uur bij ons langs komen brengen. Uw kind vindt bij ons een leuke groep met kinderen van verschillende leeftijden. Deze zogeheten verticale groepen zijn onderdeel van onze aanpak op het KDV voor Overveen. Door de wisselende leeftijden in de groep krijgen kinderen namelijk de kans om zich beter sociaal te ontwikkelen. Gedurende de dag kan uw kind meedoen aan een aantal leuke, gevarieerde activiteiten die door de leidsters georganiseerd worden. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust vrij spelen, en zorgt de begeleiding met een aantal vaste rustmomenten ervoor dat ieder kind zoveel mogelijk in zijn of haar eigen ritme blijft. Tussen de middag wordt op het KDV in de buurt van Overveen gezellig met de hele groep samen geluncht, en vervolgens kunnen de kinderen even uitrusten. En wanneer zij voldoende uitgerust zijn zorgt de begeleiding ervoor dat iedereen weer iets leuks kan doen. Kinderen hebben het op ons kinderdagverblijf dus altijd perfect naar hun zin.

Heeft u vragen over het KDV voor Overveen?

U er zeker waar het de zorg om uw kind betreft begrijpen wij dat u al uw vragen beantwoord wil zien. Les Petits zal u daarom altijd eerst uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons KDV in de buurt van Overveen. Uit onze ervaring is gebleken dat dit voor iedereen het prettigste is; u krijgt u antwoord op al uw vragen, uw kind kan even het kinderdagverblijf verkennen en de begeleiding kan de zorg voor uw kind beter afstemmen. U weet dus meteen waarom ons KDV in de buurt van Overveen een goede keuze is.

Uiteraard vindt u op onze website ook een hoop informatie over ons KDV, de bereikbaarheid vanuit Overveen en onze visie en aanpak. Maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor vragen over het KDV in de buurt van Overveen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat u snel de informatie krijgt waar u naar zoekt.

Meer informatie

Zie ook KDV Bloemendaal voor meer informatie over kinderdagverblijven in Bloemendaal