Welkom bij het leukste KDV van Heemstede

Heeft u een kind tussen nul en vier jaar, en zoekt u voor hem of haar een leuke kinderopvang waar zij met andere kinderen kunnen spelen en een gezellige tijd kunnen beleven? Bij de Cruquius in Heemstede vindt u het KDV van Les Petits, het leukste kinderdagverblijf voor kinderen uit Heemstede. Onze leidsters ontvangen uw kind met open armen en zorgen ervoor dat hij of zij in een prettige, rustige omgeving de dag kan doorbrengen. De leidsters bij het KDV in Heemstede hebben allemaal een pedagogische achtergrond en zijn dus uitstekend gekwalificeerd om uw kind in zijn of haar ontwikkeling bij te staan. En dankzij de uitstekende voorzieningen op het KDV in Heemstede is er voor de kinderen altijd iets leuks te doen. Ons KDV in Heemstede heeft twee vestigingen, die beide dagelijks geopend zijn van 7:30 uur tot 18:30 uur.

Hoe verloopt een dag op het KDV in Heemstede?

Aan het begin van de dag kunt u uw kind tot 9:15 uur bij ons op het KDV in Heemstede komen langsbrengen, en eventueel een kopje koffie drinken voordat u weer vertrekt. Wanneer alle kinderen binnen zijn begin vervolgens een leuke dag vol spel en plezier. De leidsters van het KDV in Heemstede organiseren uiteenlopende activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen, en uw kind krijgt ook de gelegenheid om zelfstandig met zijn of haar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Naast leuke activiteiten om de kinderen bezig te houden zorgt de begeleiding van het KDV in Heemstede uiteraard ook voor de nodige rustmomenten. Ieder kind heeft een eigen ritme, en op het KDV in Heemstede zorgen wij ervoor dat zij deze zoveel mogelijk kunnen behouden. Daarom wordt er tussen de middag altijd samen geluncht, en krijgen de kinderen daarna de gelegenheid om even een dutje te doen en lekker uit te rusten. Zo krijgt ieder kind op het KDV in Heemstede de ruimte die hij of zij nodig heeft om zich prettig te kunnen voelen.

Wilt u uw kind plaatsen op ons KDV in Heemstede?

Les Petits begrijpt dat u als ouder de beste zorg voor uw kind wilt, en wij streven ernaar om ieder kind bij ons op het KDV in Heemstede optimaal tot bloei te laten komen. Daarom nodigen wij u altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek als u overweegt om uw kind bij ons op het KDV in Heemstede in te schrijven. Tijdens dit gesprek kunt u onze leidsters beter leren kennen en eventuele vragen stellen. Ondertussen kan uw kind alvast even rondkijken op ons KDV in Heemstede, zodat hij of zij een indruk krijgt van de opvang. Na afloop van het gesprek kunt u met de leidsters afspreken wanneer uw kind op het kinderdagverblijf kan beginnen. Wij beginnen in eerste instantie met een proefperiode, en als alles bevalt kunt u de opvang verder uitbreiden.

Als u verdere vragen heeft over ons KDV in Heemstede of een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met Les Petits. Onze medewerkers zetten zich graag in voor u en uw kind.

Meer informatie

Zie ook KDV Overveen voor meer informatie over kinderdagverblijven in de regio.