Het Les Petits KDV in Haarlem

Les Petits specialiseert zich in goede, betrouwbare zorg voor opgroeiende kinderen. Wij vinden het belangrijk dat jonge kinderen van alle leeftijden in een leuke omgeving de dag kunnen doorbrengen met leeftijdgenootjes. Daarom hebben wij in Haarlem een prachtig KDV opgericht waar kinderen van 0-4 jaar dagelijks terecht kunnen voor goede opvang. De leidsters van het KDV in Haarlem hebben allemaal veel ervaring met het werken met jonge kinderen en ontvangen regelmatig bijscholing zodat zij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en altijd in staat zijn de beste zorg te garanderen. Door de toewijding van onze leidsters is de sfeer op het KDV in Haarlem altijd goed, en voelen de kinderen zich altijd prettig. Er is altijd wel iets te beleven, want de dagen op het KDV in Haarlem bieden naast structuur en regelmaat ook tal van leuke spellen en uitdagingen waar de kinderen aan kunnen meedoen.

Maak kennis met het leukste KDV van Haarlem

De vestiging van Les Petits’ KDV in Haarlem is op weekdagen geopend van 7:30 uur tot 18:15 uur. Ouders hebben tot 9:15 uur de gelegenheid om hun kind langs te brengen op het KDV in Haarlem, en daarna begint een dag vol leuke en leerzame momenten. Zo zijn er bijvoorbeeld de dagelijkse activiteiten die door de leidsters van het KDV in Haarlem georganiseerd worden. Deze zorgen ervoor dat de kinderen gezellig samen iets kunnen doen en versterken tegelijkertijd hun sociale ontwikkeling. Ook zijn de kinderen op het KDV in Haarlem ingedeeld in verticale groepen, wat betekent dat kinderen van alle leeftijden bij elkaar in dezelfde groep geplaatst worden. Dit bevordert het onderling sociale contact en de individuele ontwikkeling van het kind. Naast de georganiseerde activiteiten krijgen de kinderen op het KDV in Haarlem de mogelijkheid om zelfstandig te spelen. En bij mooi weer zorgen de leidsters ervoor dat zij ook even lekker naar buiten kunnen.

Meer weten over ons KDV in Haarlem?

Bij Les Petits vinden wij erg belangrijk om de zorg voor uw kind te kunnen afstemmen op zijn of haar ritme. Dit is voor zowel het kind als de ouders de meest prettige manier van werken. Om de ideale zorg te kunnen garanderen voor uw kind maken wij van tevoren graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierbij ontmoette de leidsters en krijgt u meer informatie over het KDV in Haarlem. Tegelijkertijd krijgen de leidsters de kans om uw kind beter te leren kennen.

Bij Les Petits begrijpen we dat u als ouder goed geïnformeerd wilt zijn over de opvang van uw kind. Daarom kunt u altijd contact opnemen met ons voor vragen over ons KDV in Haarlem, onze aanpak of de overige diensten van Les Petits. Verder vindt u op onze website veel informatie over ons KDV in Haarlem en kunt u een indruk krijgen van de sfeer op onze kinderdagverblijven. Direct contact opnemen kan via telefoon of per e-mail.

Zie ook

Wilt u meer weten over kinderdagverblijven in Aerdenhout? Bezoek dan ook eens de KDV Aerdenhout  pagina.