Het beste KDV in Bloemendaal voor uw opgroeiend kind

Voor een opgroeiend kind is contact met leeftijdsgenootjes belangrijk; samen spelen biedt immers een fysieke en mentale uitdaging die hen helpt om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast hebben jonge kinderen natuurlijk ook rust en stabiliteit nodig. Op ons KDV in Bloemendaal vinden ze beiden. Kinderen van 0-4 jaar zijn bij ons op het KDV in Bloemendaal elke dag welkom om onder zorgzaam toezicht van de leidsters gezellig met elkaar te spelen en van elkaar te leren. Iedere dag weer zijn er leuke activiteiten waar alle kinderen aan deel kunnen nemen, en het KDV in Bloemendaal biedt een uitstekende omgeving waar regelmaat en plezier perfect in balans zijn. Bovendien zorgt onze aanpak ervoor dat de kinderen in een gevarieerde sociale groep terechtkomen. Doordat Les Petits op het KDV in Bloemendaal de kinderen indeelt in zogeheten verticale groepen wordt voorkomen dat kinderen alleen maar met leeftijdsgenootjes omgaan. Hierdoor leren de kinderen al op jonge leeftijd zichzelf in een brede groep te vermaken.

Ontdek ons KDV in Bloemendaal

Iedere dag is het KDV in Bloemendaal geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. U heeft tot 9:15 uur de gelegenheid om uw kind bij ons langs te brengen. Daarna komt de groep samen en maken de kinderen samen met de leidsters van het KDV in Bloemendaal gezellig een begin aan de dag. Afhankelijk van hun leeftijd en interesse zorgen onze leidsters ervoor dat ieder kind kan doen wat hij of zij leuk vindt, of dat nu betekent dat zij samen een spelletje gaan spelen omdat zij met elkaar lekker gaan knutselen. Uiteraard is er bij het KDV in Bloemendaal ook een buitenspeelplaats. Als het weer meezit kunnen de kinderen dus ook onder begeleiding buiten spelen. Verder is regelmaat op het KDV in Bloemendaal ook zeer belangrijk – de leidsters zorgen ervoor dat de kinderen op gezette tijden iets te eten en te drinken krijgen, en ’s middags wordt gezellig samen geluncht. Daarna kunnen de kinderen even gaan slapen, om vervolgens later in de middag weer mee te doen aan een van onze leuke activiteiten.

Meer weten over het KDV in Bloemendaal?

Om ervoor te zorgen dat de opvang voor iedereen bereikbaar is heeft ons KDV in Bloemendaal twee vestigingen. De eerste is gelegen aan de Donkerelaan, en biedt naast een kinderdagverblijf ook een buitenschoolse opvang. Bij ons tweede KDV in Bloemendaal is een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang op loopafstand. Deze vestiging bevindt zich aan de Bloemendaalseweg.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de behoeften van het kind bij ons KDV in Bloemendaal op de eerste plaats komen. Om er zeker van te zijn dat wij een passende oplossing kunnen bieden houden wij daarom altijd eerst een kennismakingsgesprek met u en uw kind. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie die u nodig heeft, en heeft uw kind alvast de gelegenheid om ons KDV in Bloemendaal te verkennen. Als alles besproken is kunt u een afspraak maken om uw kind een dagdeel op proef te laten komen. Als dit bevalt kan de opvang daarna uiteraard uitgebreid worden. Heeft u vragen over het KDV in Bloemendaal, of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact op met Les Petits. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie

Zie ook KDV Haarlem voor meer informatie over kinderdagverblijven in Haarlem