Het leukste KDV in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. Zeker op momenten dat u werkt is het belangrijk dat uw kind goede begeleiding krijgt. Om hiervoor te zorgen heeft Les Petits in Aerdenhout een KDV opgericht waar kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar terecht kunnen. Op ons KDV in Aerdenhout kunnen zij iedere dag terecht in een prettige, harmonieuze omgeving waar zij onder goede begeleiding met andere kinderen kunnen spelen. Daarnaast wordt op het KDV in Aerdenhout gezorgd voor rust en regelmaat – het is tenslotte belangrijk dat kinderen een goed ritme kunnen volgen. Tot slot biedt het KDV in Aerdenhout kinderen ook een uitgelezen kans om belangrijke sociale vaardigheden op te doen. Les Petits maakt gebruik van een verticale groepen, waarbij kinderen van alle leeftijden met elkaar leren omgaan. Onze professionele begeleiding zorgt er hierbij uiteraard voor dat in goede banen wordt geleid en dat ieder kind aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Een dag op ons KDV in Aerdenhout

Het KDV in Aerdenhout is dagelijks geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. Tot 9:15 uur kunt u uw kind bij ons brengen. Daarna beginnen alle kinderen op het KDV in Aerdenhout gezellig samen aan de dag. Onze begeleiding zorgt ervoor dat er iedere dag leuke activiteiten gepland zijn waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld samen spelletjes spelen, gezellig knutselen of andere creatieve dingen doen. Wanneer het weer het toelaat kunnen de kinderen op het KDV in Aerdenhout natuurlijk ook buiten spelen, en worden er uitstapjes georganiseerd waarbij zij onder begeleiding de natuur kunnen ontdekken. Gedurende de dag zorgt de begeleiding ook voor regelmaat; op vaste tijden krijgen de kinderen iets te eten en te drinken, en onder de middag wordt op het KDV in Aerdenhout gezellig samen geluncht. Daarna kunnen de kinderen een dutje doen, om vervolgens in de middag weer verder te gaan met leuke leerzame activiteiten.

Meer uitleg over ons KDV in Aerdenhout

Omdat Les Petits zich zo flexibel mogelijk naar ouders wil opstellen hebben wij meer dan één KDV in Aerdenhout. Er zijn twee vestigingen waar uw kind terecht kan: aan de Juliana van Stolberglaan en aan de Van Lennepweg. Bij beide vestigingen in Aerdenhout is een KDV aanwezig, en aan de Van Lennepweg vindt u ook een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. Omdat Les Petits graag wil dat ieder kind zich bij ons prettig voelt vindt er voor plaatsing altijd eerst een kennismakingsgesprek op het KDV in Aerdenhout plaats. Uw wensen en de behoeften van uw kind komen hierbij aan bod, en u kunt kennismaken met de leidsters. Na afloop van het gesprek ontvangt u van ons informatie over het KDV in Aerdenhout en kan uw kind nog een uurtje blijven om alvast te wennen aan de omgeving. Later kunt u starten met de proefperiode, waarbij uw kind in eerste instantie voor één dagdeel iets bij ons kan komen. Wanneer uw kind eenmaal gewend is aan de nieuwe situatie kan de opvang verder uitgebreid worden. Heeft u meer vragen over ons KDV in Aerdenhout, of wilt u specifieke details over onze aanpak of certificering? Neem dan contact op met Les Petits.

Zie ook

Bezoek ook KDV Vogelenzang voor meer informatie over kinderdagverblijven in Vogelenzang.