Kinderdagverblijf bij Les Petits

Les Petits begrijpt de behoeften van ouders en kinderen als geen ander. Ons doel is om met ons kinderdagverblijf voor een optimale omgeving voor opgroeiende kinderen te zorgen – een plek waar zij kunnen spelen en zichzelf kunnen zijn, maar ook de regelmaat vinden die voor jonge kinderen zo ontzettend belangrijk is.
Bij Les Petits op het kinderdagverblijf is het de bedoeling dat ieder kind zoveel mogelijk de kans krijgt om zijn eigen ritme te volgen. Voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar is het immers belangrijk dat zij zelf de wereld kunnen ontdekken. Les Petits hanteert verticale groepen, waarbij kinderen van alle leeftijden gestimuleerd worden om met elkaar om te gaan en gezamenlijke interesses te ontdekken. De medewerkers van het kinderdagverblijf begeleiden hen hierbij en zorgen iedere dag voor een aantal vaste momenten, waardoor kinderen ook rust en houvast krijgen.

Op gezette tijden krijgen de kinderen op het kinderdagverblijf iets te eten en te drinken, en tussen de middag wordt gezellig samen warm geluncht. Daarna gaan de meeste kinderen even slapen. Bij de baby’s zorgt de begeleiding van het kinderdagverblijf ervoor dat zij zoveel mogelijk in het ritme van slapen en eten kunnen blijven dat zij thuis gewend zijn.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben worden er iedere dag leuke activiteiten aangeboden. Daarnaast is er ook de gelegenheid voor vrij spelen, waarbij de kinderen naar hartenlust gebruik kunnen maken van onze spelmaterialen. We vinden het heel belangrijk om iedere dag met de kinderen buiten te spelen in de naastgelegen uitdagende tuin.

Ons kinderdagverblijf in Aerdenhout

Les Petits heeft op twee locaties in Aerdenhout een kinderdagverblijf. Aan zowel de Juliana van Stolberglaan als de Van Lennepweg zijn kinderen van 0-4 jaar dagelijks welkom. Door de prachtige omgeving en uitstekende voorzieningen vindt u bij Les Petits altijd het beste kinderdagverblijf in Aerdenhout.

Ons kinderdagverblijf in Bloemendaal

Als u voor uw kind een goed kinderdagverblijf in Bloemendaal zoekt kunt u bij Les Petits op maar liefst twee plaatsen terecht. U vindt ons aan de Bloemendaalseweg en de Donkerelaan. Dankzij Les Petits is het ideale kinderdagverblijf in Bloemendaal altijd dichtbij.

Ons kinderdagverblijf in Haarlem

Het gezelligste kinderdagverblijf van Haarlem ligt aan de prachtige Regentesselaan. Iedere dag bieden onze leidsters kinderen hier de kans om in een rustige omgeving spelenderwijs de wereld te ontdekken. Op het kinderdagverblijf in Haarlem van Les Petits heeft ieder kind het naar de zin.

Ons kinderdagverblijf in Heemstede

Kinderen en ouders zijn het snel met ons eens: op ons kinderdagverblijf in Heemstede is het altijd leuk. De kinderen kunnen er iedere dag leuk spelen met leeftijdgenootjes, en onze twee vestigingen aan de Cruquiusweg maken ons kinderdagverblijf in Heemstede voor ouders makkelijk bereikbaar.

Ons kinderdagverblijf in Vogelenzang

Les Petits heeft in Vogelenzang een kinderdagverblijf aan de Deken Zondaglaan. Onze opvang is een oase van rust waar uw kind leeftijdgenootjes kan leren kennen en mee kan doen er leuke activiteiten. Kinderen van 0-4 jaar oud zijn iedere dag welkom in ons kinderdagverblijf in Vogelenzang.