Bereken uw nettokosten

Op deze pagina vindt u onze Les Petits Calculator. Een rekenhulp waarmee u door het invoeren van slechts enkele gegevens een zeer betrouwbaar idee krijgt wat u netto betaalt voor de opvang van uw kind(eren).jongen met tientje

Kinderopvangtoeslag

Wij bieden de volgende opvangsoorten die onder de Wet Kinderopvang vallen:
Buitenschoolse Opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang tot 12:00, 13:00 uur of einde schooltijd (14:30/14:45 uur)
Voorschoolse Opvang

TussenSchoolse Opvang (TSO) valt niet onder de Kinderopvangtoeslag.
Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt de Calculator?

Bereken uw nettokosten door via deze link onze Les Petits Calculator te openen.rekenmachine met kleur

U kunt nu de gevraagde gegevens van uw kind invoeren.
Heeft u meerdere kinderen, dan kunt u klikken op “Voeg nog een kind toe” om de gegevens van een volgend kind in te voeren.
Maakt uw kind gebruik van meerdere opvangsoorten dan kunt u klikken op “Voeg een opvangsoort toe” om een tweede opvangsoort te selecteren.
Staat uw locatie er niet bij? Dan is hier voor uw kind geen opvangsoort dat in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag. Vervolgens wordt uw gevraagd of u in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag en wat uw gezamenlijk bruto toetsingsinkomen is. Deze vindt u op uw laatste belastingaangifte of belastingaanslag of kunt u berekenen op de pagina van de belastingdienst. De Les Petits Calculator berekent nu wat u netto betaald voor de opvang van uw kinderen na aftrek van de Kinderopvangtoeslag.

NB. In de Les Petits Calculator kunt u kiezen voor Peuteropvang tot maximaal 14:30 uur. Wilt u gebruik maken van peuteropvang tot 14:45 uur, dan liggen de kosten iets hoger dan de Calculator nu aangeeft. De berekening van onze Les Petits Calculator dient als indicatie van de netto maandkosten van de opvang. Aan de getoonde bedragen kunnen geen rechten ontleend worden. Voor een persoonlijk advies of hulp bij de Les Petits Calculator kunt u altijd contact opnemen met onze Planningsmedewerkers zij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op tel. 023-5318240 of via stuur ons een bericht via het contactformulier.