Wat maakt Les Petits zo speciaal?

Kinderopvang Les Petits bestaat al sinds 1983 en vangt nog steeds elke dag met plezier, enthousiasme en professionaliteit kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar. Onze locaties zijn gevestigd in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek, Heemstede en Overveen. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige opvang. Dit uit zich in onze mooie locaties met veel buitenruimte, veelal gelegen in een groene omgeving en een veelzijdig activiteitenaanbod.

All inclusive

Bij Les Petits gaan we uit van een all-inclusive principe, dus flesvoeding,luiers en de lunch tussen de middag  zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Net als het vervoer van school naar de BSO en uitjes in de vakantie. Daarnaast bieden wij ook extra service aan zoals de kinderkapper voor kinderen van 0-4 jaar.

Enthousiaste pedagogisch medewerkers

Ons personeel is gedreven en goed geschoold en iedere locatie heeft een hbo geschoolde leidinggevende die ook mee werkt op de groepen. Onze mannelijke en Bloemendaalseweg2-31vrouwelijke PM’ers hebben naast hun pedagogische opleiding ook vaak een sportieve of creatieve opleiding gevolgd. Hierdoor kunnen wij regelmatig extra activiteiten aanbieden op de groepen zoals sport & spel, beweegkriebels en peuterdans.
Op het Bureau Planning en Organisatie zit een enthousiast team voor u klaar om u te helpen met vragen over de facturatie, uw opvangcontract, beleidsstukken en wachtlijsten. Onze planningsmedewerkers staan zelf nog regelmatig op de groep en kunnen u dus goed adviseren in uw opvangkeuze.

Wat voor opvang u ook nodig heeft, wij bieden het!

U kunt bij Les Petits, naast onze kinderdagopvang, peuteropvang met VVE plaatsen, buitenschoolse opvang en voor- en tussenschoolse opvang, ook terecht voor andere soorten opvang.IMG_0044
Zo bieden wij 3 soorten opvangpakkettenvoor 40 weken, 48 weken en 52 weken, dus mét en zonder vakantie. Heeft u geen vaste opvang nodig, maar af en toe een dagje? Dan is flexibele opvang voor kinderen van 4-12 jaar misschien iets voor u! Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 hebben wij speciale BSO’s met huiswerkbegeleiding. Dit zijn BSO’s met net een beetje meer, speciaal voor kinderen van 10 jaar en ouder. U vindt Les Ecoles in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal. Voor peuters van 2-4 jaar is er onze peuteropvang. We bieden opvang tot 12:00 uur of verlengde opvang tot 13:00 uur of tot einde schooltijd. 14:30/14:45 uur. Bij verlengde peuteropvang luncht uw kind ook gezellig bij ons.

Ouderportaal en ouderApp

Naast de vele opvangmogelijkheden die wij bieden, begrijpen wij dat het best lastig is om de opvang van uw kind aan een ander over te laten. U wilt natuurlijk liever niets missen van uw kind! Daarom ontvangt u van ons iedere dag een dagverslag met foto’s. Zo kunt u dagelijks zien hoe uw kind het bij ons heeft gehad. U kunt de foto’s en video’s terugzien in ons beveiligde Ouderportaal. Het eerste flesje drinken op het kinderdagverblijf, de prachtig gelukte zandtaart bij het buitenspelen of trots uit school komen met dat goede proefwerkcijfer, u ziet het allemaal!

Ook kunt u via onze ouderApp gemakkelijk en snel een afmelding doorgeven. Doet u dit voor 9:00 uur ’s morgens, dan ontvangt u van ons een digitaal tegoed waarmee uw kind op een ander tijdstip een keertje extra kan komen.

Geen opvang nodig? Toch Les Petits!

Heeft uw kind geen opvang nodig, dan ook kan hij/zij terecht bij Les Petits! Voor kinderen van 4-12 jaar bieden wij verschillende kortdurende workshops aan. Onze Ontdek!Workhops zijn speciaal bedoelt om een sport of hobby uit te proberen voordat er (vaak dure) trainingsmaterialen gekocht moeten worden. Voor kinderen vanaf 2-4 jaar is er Peuterdans in Heemstede en Bloemendaal. En zelfs voor gitaarles kunt u bij ons terecht, we hebben lesmogelijkheden voor kinderen van 6-12 jaar op verschillende locaties.
Les Petits Kinderopvang: alles onder één dak!