Ouderportaal & App

In onze communicatie naar u als ouder toe gebruiken wij, naast de mondelinge overdracht aan het eind van de opvangdag ook een digitaal medium: het Les Petits Ouderportaal. Daarnaast is er ook de ouderApp voor uw smartphone.
U kunt hiermee foto’s bekijken die op de groep van uw kind gemaakt zijn, zijn/haar digitaal schriftje lezen, berichten van pedagogisch medewerkers of de leidinggevende lezen, maar zelf ook berichten sturen en in een stukje in het schriftje schrijven. Zo geven wij u nog meer inzicht in de opvangdag van uw kind!

Klik hier voor onze Brochure Ouderportaal en App

Afmelden of een extra dag aanvragen?

Dit gaat heel gemakkelijk via de OuderApp. Meldt u uw kind vóór 9 uur ’s morgens al bij ons af,  dan ontvangt u een digitaal tegoed waarmee uw kind op een ander tijdstip een keertje extra kan komen.
Een extra dag aanvragen bij de opvanglocatie, bijvoorbeeld op een studiedag van school, kunt u  ook snel en handig middels de App doen.

Digitaal Dagboekje

Voor alle kinderen wordt er een digitaal dagboekje bijgehouden. Dit is een algemeen dagverslag soms aangevuld met persoonlijke informatie. Aan het eind van de dag ontvangt u dit dagverslag van de groep in de ouderApp of -portaal, zodat u weet wat uw kind die dag allemaal heeft gedaan.

Foto’s in het Ouderportaal en -App

Als u er bezwaar tegen heeft dat wij foto’s van uw kind in het ouderportaal zetten, kunt u dit bij de pedagogisch medewerkers op de groep aangeven. Zij noteren dit in het ouderportaal waarop een bewaking zit, zodat de foto’s van uw kind niet in het Ouderportaal kunnen worden gezet. Dit betekent echter dat wij u ook geen foto’s van uw kind kunnen sturen, omdat het ouderportaal dit niet toelaat. In het dagverslag worden wel algemene foto’s van de groep gebruikt, maar uiteraard staat uw kind hier dan niet op.