Onze kinderkapper

Naar de kapper tijdens de opvang

Een vertrouwde omgeving

Je haren laten knippen is best spannend als je nog maar klein bent! Op ons kinderdagverblijf en op de peuteropvang kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Op alle locaties waar kinderen worden opgevangen van 0-4 jaar, komt één keer in de acht weken onze kinderkapster Nathalie langs.

Alle kinderen die bij ons naar het kinderdagverblijf of de peuteropvang gaan, kunnen dan geknipt worden. Nathalie knipt op donderdag, maar kinderen die normaal gesproken op een andere dag worden opgevangen kunnen hier ook gebruik van maken. U of bijvoorbeeld opa of oma kan dan met uw kind langskomen op een afgesproken tijd.

Wanneer komt de kapper weer?!

Nathalie neemt de tijd om kinderen die nog moeten wennen aan het knippen op hun gemak te stellen. Dit doet ze op een speelse manier. Kinderen raken zo al snel vertrouwd met het knippen en voor u als ouder is het fijn dat een kappersbezoek op uw vrije dag niet meer hoeft.

U wordt ongeveer twee weken van te voren geïnformeerd over de datum dat Nathalie op uw locatie aanwezig is. U kunt uw kind daarna desgewenst inschrijven. Op een knipformulier kunt u uw wensen ten aanzien van het kapsel van uw kind noteren. Dit formulier geeft u op de knipdag zelf aan de pedagogisch medewerkers op de groep. Een knipbeurt kost €16,00 per keer. Dit bedrag wordt twee maanden later gefactureerd bij uw maandelijkse factuur.