Onze kinderkapper

Naar de kapper tijdens de opvang

Een vertrouwde omgeving

Je haren laten knippen kan best spannend zijn als je nog maar klein bent! Op onze kinderdagverblijven en de daarbij aangesloten peuteropvanglocaties kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Op alle locaties waar kinderen worden opgevangen van 0-4 jaar, komt onze kinderkapster Floortje van Hej Klippa langs.

Hej Klippa is een kinderkapsalon met een Scandinavische touch. Zij werken met organische biologische haarproducten uit Scandinavië. Floortje zit sinds het jaar 2000 in het kappersvak en is gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zij knipt bijvoorbeeld ook bij de kinderwinkels ‘Meneer Paprika’ en ‘Juffrouw Slak’ in Haarlem. Tevens is zij docente op een kappersopleiding. Floortje weet bij alle kindjes een leuke coupe te knippen en is rijk aan vele trucjes om uw kleintje een vertrouwd gevoel te geven!

Wanneer komt de kapper weer?!

Ongeveer één keer in de zes tot acht weken komt Floortje langs. Alle kinderen die bij ons naar het kinderdagverblijf en de daarbij aangesloten peuteropvang gaan, kunnen dan geknipt worden. Floortje knipt op dinsdag, maar kinderen die normaal gesproken op een andere dag worden opgevangen kunnen hier ook gebruik van maken. U of bijvoorbeeld opa of oma kan dan met uw kind langskomen op een afgesproken tijd.

U wordt ongeveer twee weken van te voren geïnformeerd wanneer Floortje op uw locatie aanwezig is. U kunt uw kind daarna desgewenst inschrijven. Op een knipformulier kunt u uw wensen ten aanzien van het kapsel van uw kind noteren. Dit formulier geeft u op de knipdag zelf aan de pedagogisch medewerkers op de groep. De kosten voor een knipbehandeling worden twee maanden later gefactureerd bij uw maandelijkse factuur.