Kinderkapper 0-4 jaar

Kent u dat: een bezoek aan de kapper met een gillende peuter die door u in de houdgreep moet worden gehouden tijdens het knippen? U met vlekken in de nek en uw kind met een half afgemaakt kapsel en dat op een toch al spaarzame vrije dag.
Les Petits biedt de mogelijkheid om uw kind te laten knippen op de eigen opvanglocatie door een gediplomeerde kinderkapster die zeer ervaren is met kinderen.

imagesKinderkapper op locatie

Op alle locaties waar kinderen worden opgevangen van 0-4 jaar komt één keer in de acht weken kinderkapper Nathalie langs om kinderen in een voor hen vertrouwde omgeving te knippen. Dit geldt voor alle kinderen die gebruik maken van ons kinderdagverblijf en peuteropvang.
Nathalie knipt op donderdag, maar kinderen die normaal gesproken op een andere dag worden opgevangen kunnen hier ook gebruik van maken. U of bijvoorbeeld opa of oma kan dan met uw kind langskomen op een vooraf afgesproken tijd.

U zult als ouder ongeveer twee weken van te voren worden geïnformeerd over de datum dat Nathalie op uw vestiging aanwezig is. U kunt uw kind daarna desgewenst inschrijven door het invullen van een inschrijfformulier op de groep. Een knipbeurt kost €15,00 per keer. Dit wordt 2 maanden later gefactureerd middels uw maandelijkse factuur. Op een knipformulier kunt u uw wensen t.a.v. het kapsel van uw kind noteren. Vervolgens kunt u dit ingevulde formulier op de knipdag zelf aan de pedagogische medewerkers op de groep afgeven. Kinderkapper Nathalie laat uw kind op een leuke manier kennis maken met het haren knippen!

Hier kunt u het knipformulier downloaden om uw knipwensen aan de kapper door te geven:
knipformulier jongens
knipformulier meisjes