Huiswerk BSO

Naast de reguliere BSO heeft Les Petits ook een Huiswerk BSO onder de naam Les Ecoles.
Dit is een BSO met net een beetje meer, speciaal voor kinderen van 9 jaar en ouder.
U vindt Les Ecoles in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal.

Les Ecoles

Les Ecoles is een BSO met huiswerkbegeleiding voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool (9-12 jaar). Een BSO met iets extra’s, speciaal voor de oudste kinderen.
Huiswerk BSO Les Ecoles is kleinschalig, vertrouwd en super cool! Geen “ukkies” op de groep, maar leeftijdsgenoten met dezelfde interesses en veel eigen verantwoordelijkheid.

Uw kind komt na school naar Les Ecoles en krijgt bij ons begeleide vrijheid met betrekking tot huiswerk en vrije tijd. Er is tijd voor ontspanning: een potje voetballen, darten, gamen of  lekker chillen met een muziekje, maar aan het eind van de middag is ook het huiswerk af en kan uw kind uitkijken naar een ontspannen avond thuis. Ook is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding uw kind mee te laten eten met de warme maaltijd, mocht hij/zij na Les Ecoles direct door willen naar een sportclub bijvoorbeeld.P1200548
Dagelijks ontvangt u van ons een berichtje over het verloop van de middag en  natuurlijk kunt u  bij ons met vragen over het huiswerk en de zelfstandigheid van uw kind terecht.

Meer weten over Les Ecoles?

Op onze website: www.lesecoles.nl kunt u alles lezen over deze vorm van opvang.