Activiteiten voor medewerkers

Taaltoets Wet IKK

Volgens de Wet IKK moeten alle pedagogisch medewerkers op 1 januari 2023 voldoen aan het taalniveau 3F als het gaat om spreken/luisteren en gesprekken voeren. Hier moet aantoonbaar aan voldaan zijn.

Indien je een uitnodiging van ons hebt ontvangen om je aan te melden voor de taaltoets, dan kun je in onderstaand formulier aangeven op welke dagen je de toets zou kunnen maken.
De toets wordt afgenomen op een woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend. Let op: je kunt niet kiezen voor een ochtend/tijdstip waarop je werkt!

De “Taaltoets spreken/luisteren” zal groepsgewijs afgenomen worden op een locatie van het Nova college. Je gaat hier met meerdere medewerkers van Les Petits heen. Je maakt de toets individueel achter een laptop met een headset op en krijgt hier ongeveer 40 minuten de tijd voor. Heb je een dyslexie verklaring dan krijg je extra tijd voor deze toets.
Je kunt middels een vinkje op het formulier aangeven als je in het bezit bent van dyslexie verklaring.

Het formulier kun je invullen tot 16 augustus. Hebben we voor die tijd geen reactie van je ontvangen, dan word je automatisch ingedeeld.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Sporten bij Les Petits

Binnen de kinderopvang is de lichamelijke belasting van het werken op de groepen groot. Les Petits biedt daarom periodiek een vitaliteitscursus aan voor pedagogisch medewerkers die hier interesse in hebben of lichamelijke klachten ervaren bij het werken op de groepen. Deze cursussen varieren per seizoen en worden afgestemd op de vraag van de medewerkers. Daarnaast doen we als bedrijf ook mee aan verschillende loopevenementen.

Waarom samen sporten bij Les Petits zo leuk is?

“Samen sporten zorgt voor teambuilding tussen collega’s onderling”

“Het is een leuke manier om collega’s van andere locaties weer eens te zien.”

“Het is tof om je collega’s op een andere, ontspannende manier te leren kennen en samen naar een ánder doel toe te werken.”