Dag van de pedagogisch medewerker

Onze medewerkers in het zonnetje

Gisteren was het weer de jaarlijkse dag van de pedagogisch medewerker. Een dag waarop al onze medewerkers eens extra in het zonnetje gezet worden. Veel oudercommissies organiseren iets leuks, kinderen maken mooie tekeningen of ouders brengen een bloemetje mee. Onze medewerkers zijn overal even blij mee!

Alle pedagogisch medewerkers hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. Ze doen dit dagelijks met een grote betrokkenheid en flexibiliteit. Iedere dag opnieuw geven zij knuffels, verzinnen zij leuke activiteiten, drogen zij tranen, laten zij kinderen ontdekken en verwonderen, observeren en registreren zij, bezweren zij ruzietjes en leren zij de kinderen iets nieuws. Daar wordt op de dag van de pedagogisch medewerker even extra bij stil gestaan. Bedankt voor uw waardering, groot of klein, daar groeien onze medewerkers van!

Als organisatie maken wij er ieder jaar een feestdag van en natuurlijk ontvangen de medewerkers ook vanuit Les Petits een presentje en wat lekkers. Alle medewerkers ontvangen een bijdrage om met elkaar een leuk teamuitje te organiseren en zo nogmaals een klein feestje te vieren!