Carolien pedagogisch coach van het jaar

Carolien pedagogisch coach van het jaar

“Bij Carolien straalt de passie voor haar vak en de liefde voor kinderen er vanaf.”

Ontzettend trots zijn wij op onze pedagoog Carolien Libert. Zij is verkozen tot pedagogisch coach van het jaar. Zowel de jury als de online stemmers kozen unaniem voor Carolien. De jury was onder de indruk van haar enthousiasme over de pedagogisch medewerkers en kennis van wat er zowel in de praktijk op de groepen gebeurt als van de ontwikkelingen in de branche. Hierdoor kan ze beide kanten goed adviseren en coachen. “Bij Carolien straalt de passie voor haar vak en de liefde voor kinderen er vanaf.”

Wij kunnen dit natuurlijk alleen maar beamen en zijn ook zeer blij met Carolien die iedere dag klaarstaat voor alle kinderen, hun ouders en collega’s om hen te begeleiden en helpen waar dat nodig is. Het komende jaar zal zij binnen de branche de ambassadeur zijn voor het vak van pedagogisch coach. Ook heeft zij met deze prijs een Reggio geïnspireerde studiereis naar Italië gewonnen, wat perfect aansluit op de Reggio reis van afgelopen jaar naar Zweden. Zo blijven wij onze pedagogische kwaliteit verbeteren!

Carolien coacht collega’s en maakt beleid. In het afgelopen jaar heeft ze ook lesmateriaal ontwikkeld voor het MBO en gaf zij gastlessen. Ze is kartrekker voor de invoering van de Vreedzame schoolmethodiek op ons IKC en schreef beleid voor de voorschoolse educatie binnen de gemeente. Ook is Carolien aanjager voor ons kindvolgsysteem en ontwikkelt zij pedagogische trainingen. Ieder kind is uniek en Carolien kijkt altijd naar mogelijkheden. Ook kinderen met een zorgvraag verdienen een kans bij ons en met de juiste aanpak blijkt dit ook bijna altijd te lukken. Carolien heeft een tomeloze inzet, ze staat voor kwaliteit en voor “samen maken”. Ze heeft deze titel dan ook dubbel en dwars verdiend!